Τζόυς Ευείδη: Ο ηλικιακός ρατσισμός και το “ξύλο” από τον Τσιμιτσέλη στα γυρίσματα ταινίας

Διαβάζεται σε 2'
Τζόυς Ευείδη
Τζόυς Ευείδη glomex

Εμπειρίες από παλαιότερες δουλειές, προσωπικές ιστορίες και όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα μοιράστηκε η Τζόυς Ευείδη σε μία διαφορετική τηλεοπτική ψυχοθεραπεία.

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και την ενότητα “Ψυχολογίες” μίλησε η Τζόυς Ευείδη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι είναι αυτό που μπορεί να τη φέρει στα όριά της.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA απάντησε πως αυτό που την εκνευρίζει είναι η αγένεια, τόσο στη δουλειά της όσο και εκτός αυτής, φέρνοντας μάλιστα μερικά παραδείγματα, που ορισμένοι βλέποντάς της της λένε πόσο γέρασε.

“Περπατάς στον δρόμο και σου φωνάζει κάποιος γεια σου ρε Ευείδη‘ και γυρνάς εσύ χαριτωμένη και συνεχίζει ‘γέρασες και εσύ‘. Πάρα πολλά τέτοια περιστατικά. Ο ταξιτζής προχθές μου είπε ‘καλά εσύ μεγάλωσες πάρα πολύ‘. Καλά λέω σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια”, είπε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον έρωτα, η Τζόυς Ευείδη ανέφερε πως μεγαλώνοντας ανακάλυψε πως είναι πολύ μοναχική ως άνθρωπος, κάτι που όπως είπε, δεν ήξερε παλαιότερα.

Η ίδια βλέποντας φωτογραφίες από παλαιότερες δουλειές της μοιράστηκε τις σκέψεις της αλλά και άγνωστα περιστατικά, με την ταινία “Οξυγόνο” να είναι μία από αυτές που βίωσε δύσκολες στιγμές.

“Πέρασα πολύ δύσκολα γιατί όταν κάνεις κάτι τόσο δραματικό δεν μπορείς να κάνεις μπούρδες. Το κουβαλάς το βάρος μέσα σου. Το γύρισμα της σκηνής που με δέρνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες. Γύρισα σπίτι μου μπλαβί. Και κάποια στιγμή πρέπει να με ρίξει κάτω να ανέβει πάνω μου και να μου ρίξει δύο χαστούκια. Και επιτέλους πετυχαίνουμε το σωστό σημείο και πέφτει πάνω μου και πάει να με χτυπήσει και του φεύγει το γόνατο κατά λάθος και με χτυπάει στη μύτη και βλέπει ότι ‘βλέπω πουλάκια’ και ο καημένος έβαλε τα κλάματα! Έλεγε τι με βάζετε και κάνω;”, θυμήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα