Τζόνι Ντεπ: Η ανάρτηση μετά την απόφαση του δικαστηρίου – “Έξι χρόνια μετά, μου δίνουν πίσω τη ζωή μου”

Τζόνι Ντεπ: Η ανάρτηση μετά την απόφαση του δικαστηρίου – “Έξι χρόνια μετά, μου δίνουν πίσω τη ζωή μου”
AP / @Craig Hudson

Παρόλο που δεν ήταν παρών κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, ο Τζόνι Ντεπ έσπευσε να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του για τη δικαστική του δικαίωση μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

Μετά από μαραθώνια διαδικασία, οι ένορκοι κατέληξαν σε ετυμηγορία στη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ.

Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, σημειώνοντας ότι η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post. Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολ. Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου ακούστηκαν πανηγυρισμοί από θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ, που φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Παράλληλα το #JusticeForJohnnyDepp έγινε σε λίγα λεπτά πρώτο trend στο Twitter.

Παρόλο που ο Τζόνι Ντεπ ήταν απών από τη δικαστική αίθουσα κατά την ανακοίνωση της απόφασης, έσπευσε λίγα λεπτά μετά τη δικαίωσή του να κάνει την πρώτη του δήλωση μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram:

«Πριν από έξι χρόνια η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου ανθρώπων, οι ζωές όλων εκείνων που για πολλά πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν άλλαξαν για πάντα.

Όλα εν ριπή οφθαλμού.

Ψεύτικες, πολύ σοβαρές και εγκληματικές καταγγελίες διατυπώθηκαν εναντίον μου μέσω των μέσων ενημέρωσης και προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ επιθέσεων μίσους, παρόλο που δεν απαγγέλθηκαν σε βάρος μου κατηγορίες. Η είδηση είχε ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα νανοσεκόντ και είχε σεισμικό αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου.

Και έξι χρόνια μετά, η επιτροπή των ενόρκων μού έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Η απόφασή μου να  προχωρήσω σε αυτήν την αγωγή, γνωρίζοντας πολύ καλά το μέγεθος των νομικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και το αναπόφευκτο παγκόσμιο θέαμα που θα γινόταν τη ζωή μου, λήφτηκε μετά από αρκετή σκέψη.

Από την αρχή, στόχος της αγωγής αυτής ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από την έκβαση. Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που παρέμειναν σταθεροί στην υποστήριξή τους σε μένα. Νιώθω ήσυχος γνωρίζοντας ότι επιτέλους το κατάφερα.»

Τζόνι Ντεπ: Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα