Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η τρυφερή της ανάρτηση

Διαβάζεται σε 2'
Η Βασιλική Τρουφάκου
Η Βασιλική Τρουφάκου Glomex

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την φουσκωμένη κοιλίτσά της. Τι έγραψε.

Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου γνωστοποιεί ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

“Η ζωή, το θαύμα της ζωής” έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου στη λεζάντα της ανάρτησής της, που συνόδευε με μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η ηθοποιός κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο σύντροφός της.

Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία. Είχα σχέση με ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτόν τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. 

Έχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις, όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες. Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο. Εμείς είμαστε νομάδες. Όταν είσαι με έναν άλλον ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά, όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, μια ξεκούραση και μια απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους είχε πει η Βασιλική Τρουφάκου σε παλιότερες δηλώσεις της αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα