Βασίλης Μπισμπίκης: Flashback φωτογραφία από το 1996 – Αγνώριστος στα 19 του χρόνια

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Μπισμπίκης
Βασίλης Μπισμπίκης Alpha Tv

Μια φωτογραφία από το παρελθόν ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Μπισμπίκης. Πώς ήταν πριν από 28 χρόνια.

Στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις επέστρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά από την περιπέτεια της υγείας του.

Υπενθυμίζεται πως, πριν από μερικές εβδομάδες, ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης δύο stent, ενώ η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, ήταν διαρκώς στο πλευρό του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Αντρέα Βρουλάκη στη σειρά “Σασμός”, αναμένεται να συμμετάσχει στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, με τίτλο “Σπασμένη Φλέβα”, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Πρόκειται για την έκτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη, τέσσερα χρόνια μετά την “Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς”, όπου και πάλι έπαιζε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/04), μεταξύ των γυρισμάτων της ταινίας, ο Βασίλης Μπισμπίκης θυμήθηκε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που σημειώθηκε πριν από 28 χρόνια.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το 1996, όταν είχε ταξιδέψει στο Παρίσι, για να δει την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, να κατακτά τον πρώτο του τίτλο στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, σαν σήμερα στις 11 Απριλίου του 1996, ο Παναθηναϊκός νικούσε την Μπαρτσελόνα στον τελικό με 67-66 και κατακτούσε το πρώτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο

Στη φωτογραφία, ο Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρει στο γήπεδο, σε ηλικία 19 ετών, και είναι αγνώριστος.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα