Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επέμβαση στην καρδιά

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Μπισμπίκης
Βασίλης Μπισμπίκης Papadakis Press

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε μοιράστηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ανησυχία προκάλεσε στους οικείους του αλλά και στους θαυμαστές του ο Βασίλης Μπισμπίκης λόγω της περιπέτειας υγείας που αντιμετώπισε το βράδυ της Τετάρτης (06/03) και που τον ανάγκασαν να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από καρδιακό επεισόδιο, έκανε της απαραίτητες εξετάσεις και ως εκ τούτου χρειάστηκε να νοσηλευτεί και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης δύο stent.

Θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στα social media το μεσημέρι της Παρασκευής (08/03) και με ένα μήνυμά του μέσω instastory μοιράστηκε τα νεότερα της υγείας του.

Όπως έγραψε στη λιτή ανάρτησή του ο Βασίλης Μπισμπίκης, ένιωσε μία ενόχληση την οποία δεν αγνόησε, με την υγεία του να εξελίσσεται ομαλά και ο ίδιος να αναρρώνει.

“Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μία ενόχληση την οποία ευτυχώς δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους”, έγραψε.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η ανάρτησή του

Βασίλης Μπισμπίκης
Βασίλης Μπισμπίκης [email protected]

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα