Βασίλης Μπισμπίκης: “Θα πιω, θα χορέψω και θα κάνω ό,τι γουστάρω”

Βασίλης Μπισμπίκης: “Θα πιω, θα χορέψω και θα κάνω ό,τι γουστάρω”
Βασίλης Μπισμπίκης Glomex/Alpha

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τον ρόλο του στον "Σασμό" αλλά και για την αγάπη του για την Κρήτη, αποκαλύπτοντας πως ψάχνει να αγοράσει οικόπεδο στο νησί. Τι είπε για την προσωπική του ζωή.

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και την συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Σασμός” μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, αναφερόμενος στον ρόλο του Ανδρέα Βρουλάκη που θα υποδύεται.

Σχετικά με τον χαρακτήρα του ήρωά του, ο γνωστός ηθοποιός είπε: “Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει έναν άλλον κώδικα τιμής, έχει μείνει στις παλιές αρχές της οικογένειας. Θα υποστηρίξει την τιμή, το δίκαιο, το αίμα. Δεν θέλει να γίνει ο “σασμός”, θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι για αυτό που έχει γίνει στην οικογένεια. Είναι δύσκολο για αυτόν, μετά από τόσα χρόνια που λείπει – γιατί ήταν στα καράβια και μετά φυλακή – να αποδεχτεί την νέα τάξη πραγμάτων που συμβαίνει στο χωριό. Θα ανακατέψει την τράπουλα με έναν τρόπο”.

Όσον αφορά τα συναισθήματά του για την συμμετοχή του στη σειρά, δήλωσε πολύ χαρούμενος και ανέφερε:Καταρχάς έχει να κάνει με την Κρήτη. Και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη, εγώ έχω έρωτα. Οι συνάδελφοι είναι φανταστικοί ηθοποιοί. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και αυτό είναι ευλογία. Δεν περίμενα την πρόταση, είχα αποφασίσει να μην κάνω κάτι τηλεοπτικό, αλλά τελικά πείστηκα”.

Μάλιστα, εξηγώντας αυτή την ιδιαίτερη αγάπη του για την Κρήτη, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: “Η αγάπη μου προέκυψε από το σίριαλ “Η λέξη που δεν λες”. Έμεινα εκεί 7 μήνες σε ένα χωριό. Αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, οπότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Με γειώνει και βρίσκω τη ψυχή μου. Το σκέφτομαι να μείνω εκεί. Ψάχνω καιρό ένα οικόπεδο. Δεν το έχω βρει ακόμα και ελπίζω να το βρω όπως θέλω, και να πάω να μείνω εκεί“. Αποκάλυψε, επίσης, πως έχει κάνει ένα τατουάζ σχετικό με την Κρήτη.

Τέλος, σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα και την έκταση που έχει πάρει η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, είπε: Δεν με ενδιαφέρει, τα έχω λύσει αυτά τα θέματα, ό,τι είναι να κάνω, το κάνω. Και θα βγω και θα πιω και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω”.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα