Βασίλης Μίχας: “Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε ντροπή σου”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Βασίλης Μίχας
Ο Βασίλης Μίχας PAPADAKIS PRESS

Ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά “Γη της Ελιάς”, μίλησε για τον ρόλο του, την προσωπική του ζωή καθώς και για όσα του λένε όταν τον συναντάει στον δρόμο.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς» μίλησε σε εκπομπή του Mega για τον ρόλο του «κακού» που υποδύεται και τον έκανε αντιπαθή στο κοινό, για τις διατροφικές του διαταραχές όταν ασχολούταν με το μόντελινγκ αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως όταν τα επτά του χρόνια παίζει ποδόσφαιρο, ωστόσο μετά από τραυματισμούς σταμάτησε.«Μετά δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να κινηθώ επαγγελματικά. Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου. Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα. Καλό είναι όμως οι άνθρωποι να μιλάνε».

Μάλιστα, ανέφερε πως τον προβληματίζει η κριτική που δέχεται ένας άνδρας στην εποχή μας ανάλογα με το πως μιλάει. «Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα όταν μιλάς. Επειδή έβλεπα πολύ ωραία παιδιά στο μόντελινγκ, ήθελα να βρω τη ρευστότητα των πραγμάτων και αυτό το βρήκα στην υποκριτική. Μικρός βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομή. Θυμάμαι κάθε πρωί σταματάγαμε στον φούρνο και μετά πηγαίναμε για δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Μίχας αναφέρθηκε και στον σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου, λέγοντας πως έχει χτίσει μια πολύ ωραία ομάδα. «Χαίρομαι που είμαι μέρος της. Στον δρόμο με σταματάνε για να μου πουν αυτά που έχει κάνει ο ρόλος μου και μου λένε ‘ντροπή σου’. Η μητέρα μου, όταν πάω να τη δω, επηρεασμένη από τη “Γη της Ελιάς’” μου λέει ότι είμαι κακός και ότι δε με θέλει. Της εξηγώ απλά ότι είναι ένας ρόλος. Η μητέρα μου με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έφυγα τρέχοντας από τη δουλειά για να σε δω στη σειρά”».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα