Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η ανάρτηση για τη 10η επέτειο γάμου του θα σε πάει απευθείας στη Βενετία

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λίνα Πρίντζου
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λίνα Πρίντζου Papadakis Press

Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο γιόρτασε τα 10 χρόνια γάμου του με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και το Instagram έγινε για λίγο πιο ρομαντικό.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα η σημερινή για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, αφού το ζευγάρι γιορτάζει δέκα χρόνια γάμου.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού “Autumn Leaves” του Nat King Cole, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο γεμάτο πλάνα από την ημέρα του γάμου τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2014 στη Βενετία.

Στα πλάνα που είναι σαν βγαλμένα από ταινία το ζευγάρι περπατά στους δρόμους της ιταλικής πόλης και λάμπουν από ευτυχία, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται οι στενοί τους φίλοι.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου στη Βενετία με τη Λίνα Πρίντζου να εξηγεί στο “Ενώπιος Ενωπίω” τους λόγους που επέλεξαν τη συγκεκριμένη πόλη για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Η ιδέα για τον γάμο στη Βενετία δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση του Βασίλη. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, του είπα ότι εγώ θα παντρευτώ στα Γιάννενα και τρεις μέρες και τρεις νύχτες θα βαράνε τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει όλο αυτό το τριήμερο γλέντι πήγαμε στη Βενετία“, δήλωσε η Λίνα Πρίντζου στο talk show του ΑΝΤ1 το 2020, όπου βρέθηκε καλεσμένος ο σύζυγός της.

Δύο χρόνια πριν, το 2018, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον γάμο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πως το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω“.

Η ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα