Βίκυ Καγιά: Αρετουσάριστα καρέ με κόκκινο μαγιό στη θάλασσα – Αποθέωση στο Instagram

Βίκυ Καγιά: Αρετουσάριστα καρέ με κόκκινο μαγιό στη θάλασσα – Αποθέωση στο Instagram
Βίκυ Καγιά Instagram / @vickykaya_

Μια σειρά από καλοκαιρινές φωτογραφίες και βίντεο δημοσίευσε στο Instagram η Βίκυ Καγιά, η οποία ποζάρει άβαφη, χωρίς ρετούς και make up. Η ανάρτησή της και τα σχόλια των followers.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτή την περίοδο η Βίκυ Καγιά, η οποία περνά ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το δημοφιλές μοντέλο, που έχει αποχωρήσει πλέον από το “τιμόνι” της εκπομπής “Shopping Star” και από το αγαπημένο της κανάλι, το Star, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παίρνει τη θέση της, έχει τώρα όλο τον χρόνο που χρειάζεται στη διάθεσή της, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Η 45χρονη παρουσιάστρια, που μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα social media από την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή, έδωσε μια γεύση από τις διακοπές της στους followers της στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορα καρέ στην τελευταία της ανήρτηση.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, την βλέπουμε να βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας ένα κόκκινο μαγιό, το οποίο αναδεικνύει το “μοντελικό” σώμα της, χωρίς ρετούς και make up. Αλλού την βλέπουμε να παίζει στην παραλία με τα παιδιά της, ενώ σε άλλα καρέ ποζάρει με καλοκαιρινό λουκ. Επίσης, σε stories που δημοσίευσε ποζάρει άβαφη.

Τα σχόλια “έπεσαν” βροχή, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν για το καλλίγραμμο κορμί της και τις αναλογίες της, αλλά και για την ομορφιά της.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά στο Instagram

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα