Χατζηπαντελή: Έβαλε τους ρεπόρτερ να αγγίξουν τα φρύδια της – Εκνευρίστηκε κι έφυγε

Διαβάζεται σε 2'
Χατζηπαντελή: Έβαλε τους ρεπόρτερ να αγγίξουν τα φρύδια της – Εκνευρίστηκε κι έφυγε

Η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε για την φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς πυκνά φρύδια, ενώ δύο ερωτήσεις των δημοσιογράφων την έκαναν έξω φρενών, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Επέστρεψε από την Κύπρο η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία είχε ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, προκειμένου να συμμετάσχει στα 18α Βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023”.

Κατά την άφιξή της στο Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, παρέα με τον συνάδελφό της στο “My Style Rocks”, Στέλιο Κουδουνάρη, προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών που βρίσκονταν εκεί.

Η πρώτη ερώτηση που της έκαναν αφορούσε την φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Μαρία Μπακοδήμου, στην οποία η Σοφία Χατζηπαντελή πόζαρε χωρίς έντονα και πυκνά φρύδια, με το διάσημο μοντέλο να λέει ότι δεν γνωρίζει τι συνέβη και εάν επρόκειτο για ρετούς.

“Βάλε το χέρι σου. Κοίτα, έχουμε τρίχες εδώ!” είπε η Σοφία Χατζηπαντελή σε δημοσιογράφο που ήταν εκεί και την έβαλε να αγγίξει με το χέρι της τα φρύδια της. “Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν νομίζω να έκανε photoshop η Μαρία” συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, της απηύθυναν μια ερώτηση για τη Βίκυ Καγιά και το πώς είναι τα πράγματα μεταξύ τους, με αφορμή τα follows στο Instagram, με την Σοφία Χατζηπαντελή να εκνευρίζεται, καθώς αισθάνθηκε πως οι ρεπόρτερ προσπαθούν επίτηδες να δημιουργήσουν μια κόντρα.

Με τη Βίκυ Καγιά είναι όλα καλά! Ξέρεις κάτι. Ήρθαμε τώρα από κάτι πολύ ωραίο που αφορούσε τις γυναίκες και δεν μου αρέσουν καθόλου τα θέματα που ανοίγετε τα κανάλια, για να βάλετε να μαλώσουν η μία με την άλλη. Κανένας δεν μάλωσε, κανένας δεν έκανε τίποτα, πρέπει να το κλείσουμε. Η Βίκυ είναι μια χαρά γυναίκα κι εγώ ξέρω ποια είμαι”.

Τέλος, σε ερώτηση για τον Λάκη Γαβαλά και τις δηλώσεις που έκανε για την ίδια, η Σοφία Χατζηπαντελή εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο, απάντησε πως “ο κύριος Γαβαλάς είναι καταπληκτικός και τον αγαπώ. Ευχαριστώ” και αποχώρησε από το σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα