Ξέσπασε η Τούνη: Καλεσμένη διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της

Ξέσπασε η Τούνη: Καλεσμένη διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Με μία οργισμένη ανάρτηση στα social media επανήλθε η Ιωάννα Τούνη λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της πρόσκλησης για τη βάφτιση του γιου της και την αποκάλυψη του ονόματός του. Της είπε να μην εμφανιστεί στο μυστήριο.

Πυρ και μανία έγινε η Ιωάννα Τούνη με καλεσμένη της βάφτισης του γιου της, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της influencer το προσκλητήριο, στο οποίο μάλιστα αποκαλύπτεται και το όνομα που θα πάρει ο μικρός.

Φανερά εκνευρισμένη και με αρκετή δόση ειρωνίας, η Ιωάννα Τούνη ευχαρίστησε τη “φιλενάδα” που όπως είπε, καλέστηκε στη βάφτιση του γιου της και δημοσίευσε την prive πρόσκληση που έλαβε, σχολιάζοντας ότι και εκείνη ήξερε να τη στείλει στους δημοσιογράφους αλλά ήθελε να το κρατήσει για εκείνη και τους καλεσμένους της.

Καλημέρα με λίγα νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά…”, ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού συνόδευσε την οργισμένη ανάρτησή της με ένα μήνυμα προς την καλεσμένη, παρακαλώντας τη να μην εμφανιστεί στη βάφτιση.

Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν μας σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει. Ευχαριστώ“, έγραψε.

Ιωάννα Τούνη [email protected]

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα