Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σπάνια αναφορά στον Κουτσόπουλο και τον γιο τους

Διαβάζεται σε 2'
Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου
Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου PAPADAKIS PRESS

Αν και κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον γιο τους, Κίμωνα.

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” βρέθηκε καλεσμένη χθες, Κυριακή (17/12), η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η νεαρή ηθοποιός, που συμμετέχει αυτή την περίοδο στην σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, αν και κρατάει χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη μητρότητα και την σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Αναφερόμενη στον Κίμωνα, τον ενός έτους γιο τους, είπε:Έχω ξανανιώσει με το μωρό! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Το παιδί δεν ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω νέα μαμά. Ήθελα να γίνω μαμά, αλλά και το νέα κάπως μου καθόταν πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι όταν ήρθε ο μικρός, για μένα δεν άλλαξε τίποτα, ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Λίγο είχα ένα σοκ στο μαιευτήριο όταν μας είπαν “τώρα μπορείτε να φύγετε”. Είπα “εντάξει, σημαίνει με εμπιστεύονται””.

Όσον αφορά τον δημοφιλή σεφ, είπε: “Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς, είναι και φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα σε 10 χρόνια και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ”.

“Ξεκίνησε με μια πάρα πολύ βαρετή κουβέντα στο Instagram πριν από την καραντίνα” είπε για τη γνωριμία τους.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα