“Χρυσό” Super Bowl για Σακίρα και Λόπεζ: Αύξησαν τις πωλήσεις τους κατά 843%

“Χρυσό” Super Bowl για Σακίρα και Λόπεζ: Αύξησαν τις πωλήσεις τους κατά 843%
Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ στο Super Bowl AP

Οι δύο λατίνες βασίλισσες της μουσικής μπορεί να μην πληρώθηκαν για την εμφάνισή τους στο Super Bowl, ωστόσο όπως φαίνεται τα κέρδη τους ανέβηκαν κατακόρυφα.

Το εκρηκτικό show της Σακίρα και της Τζένιφερ Λόπεζ στο ημίχρονο του Super Bowl στο Μαϊάμι το βράδυ της Κυριακής καθήλωσε εκατομμύρια κόσμο και σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό.

H Τζένιφερ Λόπες AP

Οι δύο λατίνες τραγουδίστριες τα έδωσαν όλα και με τον τρόπο που τραγούδησαν και χόρεψαν προκάλεσαν φρενίτιδα ενθουσιασμού. Το σόου δεν παρέλειψε να σχολιάσει μέχρι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσω ενός ποστ στο Twitter όπου έγραφε: “Το halftime show παραλίγο να μου δημιουργήσει πρόβλημα” αστειευόμενος, εννοώντας ότι η κοπέλα του του “έκανε παρατήρηση” επειδή το παρακολουθούσε με τόση προσήλωση.

Η Σακίρα στο δικό της show AP

Οι δύο τραγουδίστριες μπορεί να μην πληρώθηκαν για την εμφάνισή τους στο Super Bowl, ωστόσο όπως φαίνεται τα κέρδη τους ανέβηκαν κατακόρυφα.

Σύμφωνα με το Billboard οι πωλήσεις της Σακίρα και της Τζένιφερ Λόπεζ αυξήθηκαν κατά 843% την επόμενη κιόλας ημέρα της εμφάνισής τους.

Μπορεί το κομμάτι “Whenever, whenever” της Σακίρα να πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 19 χρόνια, ωστόσο ανέβηκε στην κορυφή των τοπ 100 κομματιών του iTunes την Τρίτη.

Πρόκειται για την καλύτερη θέση στην οποία έχει βρεθεί ποτέ το κομμάτι, ακόμα και από τη στιγμή που κυκλοφόρησε. Τότε, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχε σκαρφαλώσει στην έκτη θέση του Billboard.

Όσον αφορά τη Τζένιφερ Λόπεζ, τα τραγούδια της έγιναν 8.000 λήψεις στις 2 Φεβρουαρίου, σημειώνοντας δηλαδή αύξηση της τάξεως του 800% σε σχέση με την 1η Φεβρουαρίου που ο αριθμός λήψεων ήταν λίγο πιο κάτω από το 1.000.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα