Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Κάνει throwback από τα Χριστούγεννα του ’92 και ποζάρει με τα αδέρφια του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Κάνει throwback από τα Χριστούγεννα του ’92 και ποζάρει με τα αδέρφια του
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram@christopherpapakaliatis

Γιορτές με τα τρία αδέρφια του και τις οικογένειές τους πέρασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος ετοιμάζεται να "ταξιδέψει" στο εξωτερικό μέσω του "Maestro". Το επικό throwback από τα '90s.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA και το άνοιγμα του “Maestro” στο εξωτερικό μέσω της πλατφόρμας του Netflix, σειρά είχαν στιγμές χαλάρωσης για τον δημιουργό με την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων με τα αδέρφια του και τις οικογένειές τους και μοιράστηκε τις χαλαρές στιγμές μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο ίδιος μάλιστα αναβίωσε μία φωτογραφία από τα Χριστούγεννα του 1992 όπου απεικονίζεται με τα αδέρφια και την έφερε στο σήμερα, ποζάροντας με τα αδέρφια του, Νάρα, Στέφανο και Φίλιππο Παπακαλιάτη, ενώ την “είσοδό” τους έκαναν και οι δίδυμες ανιψιές του.

Όσο περνάει ο καιρός… (As time goes by…)“, έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε την ανάρτησή του

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα