Χρήστος Μάστορας: Λέει “habibi” και ποζάρει ημίγυμνος στο Ντουμπάι – Το ταξίδι με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας: Λέει “habibi” και ποζάρει ημίγυμνος στο Ντουμπάι – Το ταξίδι με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Χρήστος Μάστορας Instagram@xmastoras

Σέξι βεδουίνος ο Χρήστος Μάστορας στην τελευταία του ανάρτηση στα social media από το ταξίδι με τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Ντουμπάι.

Απόδραση στο Ντουμπάι για τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, οι οποίοι σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ταξίδεψαν μαζί στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το διάσημο ζευγάρι, που πριν λίγες εβδομάδες έβαλε τέλος στη φημολογία για τη μεταξύ τους σχέση και επιβεβαίωσε με μία κοινή φωτογραφία πως είναι μαζί, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Ντουμπάι και μπορεί να μην έχουν αναρτήσει -μέχρι στιγμής- κάποια φωτογραφία που να ποζάρουν μαζί, ωστόσο και οι δύο μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Ο Χρήστος Μάστορας ως άλλος βεδουίνος έβγαλε τη μπλούζα και με φόντο την έρημο πόζαρε ημίγυμνος, γράφοντας “habibi” που στα αραβικά σημαίνει “αγάπη μου”, προκαλώντας αναταραχή στον λογαριασμό του στο Instagra, με το ποστ να κερδίζει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά χιλιάδες likes.

Με τη σειρά της η πρώην παίκτρια του GNTM φωτογραφήθηκε και εκείνη στην έρημο και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις χαλαρές στιγμές που περνάει στο πλευρό του συντρόφου της στο Ντουμπάι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα