Ζεντάγια: «Το τένις είναι σεξ»

Διαβάζεται σε 2'
Ζεντάγια: «Το τένις είναι σεξ»
H Zεντάγια με τους συμπρωταγωνιστές της στο Challengers που έχει ως θέμα το τένις. Metro Goldwyn Mayer Pictures via AP

Μετά την τελευταία της ταινία, η Ζεντάγια απέκτησε μια νέα οπτική -και αίσθηση- για το τένις. Τι εννοεί όταν λέει πως το τένις είναι σεξ.

Η Ζεντάγια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, με τίτλο Challengers στο Λονδίνο. Για πρώτη φορά υποδύεται μια μητέρα, πρώην πρωταθλήτρια στο τένις και μετέπειτα προπονήτρια.

Όσοι παρακολουθήσουν την ταινία, θα δουν την Tashi να ωθεί τον Art (τον αναλαμβάνει ο Μάικ Φάιστ), τον σύζυγο της που ασχολήθηκε στο παρελθόν με το τένις χωρίς επιτυχία, στο να γίνει πρωταθλητής.

Στις δηλώσεις της για την ταινία η 27χρονη χαρακτήρισε αυτό το αθλητικό ρομαντικό δράμα ως «είναι απίστευτα σέξι» μολονότι όπως είπε «παραδόξως δεν υπάρχουν σκηνές σεξ».

Τι ακριβώς εννοεί;

«Άνθρωποι που έχουν δει την ταινία με έχουν ρωτήσει ήδη πολλές φορές για τις σκηνές σεξ (για παράδειγμα, πώς νιώθω στα γυρίσματα). Συνηθίζω να αναρωτιέμαι ‘ποιες σκηνές σεξ’ και μου εξηγούν πως δεν μιλούν κυριολεκτικά.

Βλέπετε, συνηθίζουμε να λέμε στην ταινία πως το τένις είναι σεξ. Έχω την αίσθηση πως το τένις χρησιμοποιείται για πολλά πράγματα, όπως οι επιθυμίες, το πάθος, ο πόνος, ο θυμός και η απογοήτευση.

Νομίζω λοιπόν, πως πολλοί χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους όταν απλά δεν μπορούν να βρουν τα λόγια».

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το τρέιλερ του Challengers, η Ζεντάγια είχε εξηγήσει πως ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο «είναι πολύ καλός στο να βρίσκει τον αισθησιασμό και την επιθυμία. Βρίσκεις τόσα πολά, με μια ματιά. Η ένταση ‘χτίζεται’ και το να μην απελευθερώνεται είναι καλό κάποιες φορές».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα