Eurovision 2019: Δες την Κατερίνα Ντούσκα να τραγουδά για πρώτη φορά live το “Better Love”

Eurovision 2019: Δες την Κατερίνα Ντούσκα να τραγουδά για πρώτη φορά live το “Better Love”

Για πρώτη φορά, η Κατερίνα Ντούσκα τραγούδησε ζωντανά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό, ανεβαίνοντας στη σκηνή του γκαλά της Eurovision στο Άμστερνταμ.

Περισσότεροι από 5.000 θεατές στην αρένα AFAS στο Άμστερνταμ παρακολούθησαν το προωθητικό γκαλά της Eurovision, που διοργανώνεται για 11η χρονιά υπό την αιγίδα της EBU.

Φέτος το παρών έδωσαν καλλιτέχνες από 28 συμμετοχές. μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το “Better Love”/

Η Κατερίνα μίλησε για όλα στους δεκάδες διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Ακόμα και για την πιο πρόσφατη μουσική εκδήλωση που λάτρεψε.

«Ήταν μία συναυλία που έκανε η Kimbra στο Λονδίνο. Την αγαπώ. Ήταν όνειρό μου να τη δω ζωντανά. Και τη συνάντησα αμέσως μετά».

Όσο για την εμφάνισή της στην σκηνή, δεν αποκάλυψε τίποτα από όσα θα δούμε στην σκηνή του διαγωνισμού στο Τελ Αβίβ. Εμφανίστηκε μόνη και χωρίς χορευτικά, ενώ η εμφάνισή της δεν είχε τίποτα από το… ροζ του βίντεο κλιπ, αφού φορούσε ένα μαύρο κορμάκι με μία κάπα.

Η Κατερίνα έκλεισε ραντεβού με τους φίλους του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού για τις 20 Απριλίου στο Γκαλά της Eurovision στη Μαδρίτη.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα