Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Είχαμε το παιδί για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε”

Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Είχαμε το παιδί για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε”
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη στα Μεσάνυχτα Youtube

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη στα "Μεσάνυχτα", για την υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε και για τον θάνατο της μητέρας της.

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (09/06) η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για τη ζωή της και την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υιοθεσία του μικρού Μάριου, που δεν ολοκληρώθηκε.

Η γνωστή ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγησή της, καθώς περέγραψε το πώς μπήκε στη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της το παιδί, αλλά και πώς 3,5 χρόνια μετά αναγκάστηκε να το αποχωριστεί.

Όπως είπε: Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν εγκαταλελειμμένο 5 μήνες εκεί. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας. Δεν πήραμε χαμπάρι πως δεθήκαμε με αυτό το παιδί, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαμε στο πρόγραμμα. Μέρα με τη μέρα δενόμασταν όλο και περισσότερο και είπαμε πως ό,τι πρόβλημα και να έχει αυτό το παιδί θέλουμε να το κάνουμε οικογένειά μας. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αναδοχή και αργότερα στην υιοθεσία”.

Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Δεν ολοκληρώθηκε αλλά δεν ήταν δική μας η υπαιτιότητα. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί”, είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η αγαπητή ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από ένα ατύχημα στις σκάλες, αλλά και στη δωρεά οργάνων που ήταν επιθυμία της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δήλωσε πως έδωσαν αγώνα με τον αδελφό της, μέχρι να καταφέρουν να εκπληρώσουν επιθυμία της, ενώ ανέφερε πως κάποια στιγμή της είχε τηλεφωνήσει μια γυναίκα που έβλεπε με τα μάτια της μητέρας της, για να την συναντήσει και να την ευχαριστήσει. Ωστόσο, η ηθοποιός πήρε μερικές μέρες μέχρι να πάρει την απόφαση και τελικά δεν την πρόλαβε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα