Game of Thrones: Ο Tyrion Lannister ξέρει τι θέλουν οι άνδρες και τι οι γυναίκες

default image

Ο νάνος του Game of Thrοnes, διαθέτει χιούμορ και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέσα από τις αναρτήσεις του στο Facebook (Pics)

Ο Peter Dinklage, που ενσακρώνει τον Game of Thrones: Ο Tyrion Lannister ξέρει τι θέλουν οι άνδρες και τι οι γυναίκες στο Game of Thrones φαίενται πως ξέρει τι θέλουν οι άνδρες και τι οι γυναίκες.

Μετά από το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου της σειράς και την αποκάλυψη της δύναμης που έχει το κολιέ της Μελισάνδρης, το οποίο αποτελεί την πηγή της μαγείας της, ο διάσημος ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε τι ψάχνουν σήμερα οι άνδρες και τι οι γυναίκες. 

 

Και οι απάντηση σχετίζεται φυσικά με την έβδομη τέχνη και την σειρά που πρωταγωνιστεί.

Στο νέο του ποστ αποκαλύπτει πως οι άνδρες θέλουν το μαγικό δαχτυλίδι από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Σύμφωνα, με το μυθιστόρημα του  Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, στο οποίο είναι βασισμένες και οι ταινίες της τριλογίας,  υπάρχουν συνολικά 20 Δαχτυλίδια Δύναμης. Τα 19 από αυτά φτιάχτηκαν από τα ξωτικά, με οδηγίες όμως του Σάουρον, ενώ εκείνος κρυφά κατασκεύασε το Ένα Δαχτυλίδι ή Κυρίαρχο Δαχτυλίδι όπως αναφέρεται.

Παράλληλα, οι γυναίκες θέλουν το πανίσχυρο κολιέ της Μελισάνδρης, που πιθανότατα είναι υπεύθυνο για την αιώνια νεότητά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα