Game of Thrones: Ο Τζορτζ Μάρτιν απαντά στο πότε θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο

Game of Thrones: Ο Τζορτζ Μάρτιν απαντά στο πότε θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο
George R.R. Martin attends the "Game of Thrones" panel on Day 2 of Comic-Con International on Friday, July 25, 2014, in San Diego. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Chris Pizzello/Invision/AP

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Μάρτιν έδωσε πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσουν το έκτο και το έβδομο κεφάλαιο της σειράς «Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου», στην οποία βασίζεται η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Game of Thrones”.

Έχει καταντήσει ανέκδοτο το πότε θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλείο το “Winds of Winter”, το επόμενο βιβλίο της σειράς «Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου», στην οποία βασίζεται η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά “Game of Thrones”.

Αρχικός στόχος του συγγραφέα Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ήταν να κυκλοφορήσει πριν από την έκτη σεζόν της σειράς του HBO, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό. Η προθεσμία χάθηκε και έκτοτε δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου βιβλίου (του έκτου από τα επτά που θα ολοκληρώσουν τη σειρά).

Σε μια ανάρτησή του ωστόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την κυκλοφορία του βιβλίου “The Book of Swords” (σ.σ.: στο οποίο θα περιλαμβάνεται μια καινούργια ιστορία του) ο Μάρτιν παρείχε στους θαυμαστές του μια άτυπη ενημέρωση για την κυκλοφορία του νέου κεφαλαίου του Game of Thrones:

«Και ναι, ξέρω ότι όλοι θέλετε να μάθετε για το Winds of Winter. Έχω δει μερικές πραγματικά περίεργες αναφορές τελευταία για το βιβλίο στο διαδίκτυο από “δημοσιογράφους” που γράφουν τις ιστορίες τους από το τίποτα. Δεν ξέρω ποια ιστορία είναι περισσότερο παράλογη, αυτή που λέει ότι το βιβλίο έχει τελειώσει και καθυστερώ (την έκδοσή του) για προσωπικούς και αισχρούς λόγους ή εκείνη που υποστηρίζει ότι δεν έχω γράψει ούτε μία σελίδα. Και οι δύο “αναφορές” είναι εξίσου ψευδείς και ανόητες. Ακόμη είμαι στο στάδιο της συγγραφής, είμαι ακόμα μήνες μακριά από την ολοκλήρωσή του (πόσοι μήνες; καλή ερώτηση). Έχω καλές συγγραφικά μέρες και κακές μέρες και αυτό είναι το μόνο που θα πω. Είτε πρόκειται για το Winds of Fire είτε για το πρώτο τόμο του Firec and Blood που θα κυκλοφορήσει πρώτα στα βιβλιοπωλεία, είναι δύσκολο να το πω αυτήν τη στιγμή. Αλλά νομίζω ότι θα έχετε ένα βιβλίο του Westeros από εμένα το 2018 … Και ποιος ξέρει, μπορεί και δύο. Ένα αγόρι μπορεί να ονειρεύεται…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάρτιν.

Δείτε την ανάρτηση:

(Φωτό: Chris Pizzello/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα