Γιώργος Τσούλης: “Ήμουν κάφρος με τους νέους μάγειρες. Αλλά μετά έκλαιγα”

Γιώργος Τσούλης: “Ήμουν κάφρος με τους νέους μάγειρες. Αλλά μετά έκλαιγα”
Ο Γιώργος Τσούλης στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Για την κακή συμπεριφορά που είχε μέσα στις κουζίνες, αλλά και για τη μάχη του με την παχυσαρκία και την ανορεξία, μίλησε ο γνωστός μάγειρας Γιώργος Τσούλης.

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (23/06) ο γνωστός μάγειρας Γιώργος Τσούλης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη λανθασμένη και κακή συμπεριφορά που είχε με τους νέους μάγειρες μέσα στις κουζίνες, όταν έγινε υπεύθυνος, αλλά και για τη μάχη του με την παχυσαρκία και την ανορεξία.

“Ξεκίνησα σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα που το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό και έπρεπε μέσα σε λίγους μήνες να φτάσω στο επίπεδο των άλλων μαγείρων. Ερχόταν ο σεφ και μου φώναζε μέσα στο αυτί μου ότι δεν κάνω, ότι δεν είμαι καλός μάγειρας. Ήταν καθημερινό αυτό. Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος με έκανε καλύτερο γιατί πείσμωνα. Όταν εγώ έμαθα έτσι, πήγα κι εγώ με αυτό το σκεπτικό. Όταν έγινα υπεύθυνος σε κουζίνα, δεν ήταν ότι ήθελα να εκμεταλλευτώ την εξουσία που είχα, απλά πίστευα ότι έτσι θα μάθει πιο γρήγορα ο μάγειρας να μαγειρεύει και αυτό ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Αυτά που έλεγα, δεν λέγονται. Είχα πολύ άσχημη συμπεριφορά, αλλά όταν γυρνούσα στο σπίτι μου έκλαιγα, στεναχωριόμουν που το έκανα αυτό. Ήξερα μέσα μου ότι ήταν λάθος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα, αλλά εκείνη τη στιγμή το έκανα γιατί πίστευα ότι μόνο έτσι θα μάθει κάποιος”.

Ο γνωστός σεφ, που διατηρεί την εκπομπή “Μη μασάς” στον Alpha, μίλησε, επίσης, για τη μάχη του με την παχυσαρκία και το πέρασμα στην ανορεξία.

“Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά. Είχα ζυγαριά στο δωμάτιο και ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Τα παραπανίσια κιλά μου είχαν γίνει εμμονή, έφτασα να μην τρώω τίποτα. Δεν είχα δύναμη. Μετά γιατρούς, ψυχολόγους… Δεν είχα κάποιον να με προσέξει. Όταν είσαι τόσα πολλά χρόνια παχύς δεν σου βγαίνει εύκολα αυτό το πράγμα. Χρειάζεσαι πολλή βοήθεια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα