Η Καίτη Κωνσταντίνου μιλά για τη Σωσώ και τα Εγκλήματα – Η σοκαριστική ατάκα που της είπαν

Διαβάζεται σε 2'
Η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου
Η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου PAPADAKIS PRESS

Για τα θρυλικά “Εγκλήματα”, τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και τα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια, μίλησε στην ΕΡΤ η Καίτη Κωνσταντίνου.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Δύο στις 10” της ΕΡΤ και την Έρη Βαρδάκη παραχώρησε η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου, η οποία μίλησε για την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής, το τεράστιο κεφάλαιο των “Εγκλημάτων” αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

“Δεν ήταν πολύ εύκολο να περάσει το σενάριο των ‘Εγκλημάτων’ στα κανάλια, αλλά και στον κόσμο τα πρώτα δύο επεισόδια δεν είχαν πάει. Μετά όμως ξέφυγε… Παρουσίασε χαρακτήρες όπως την πόρνη, μία γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της, είχε χαρακτήρες πολύ τολμηρούς για την εποχή“, ανέφερε μιλώντας για τη θρυλική αυτή σειρά.

“Σήμερα δεν βλέπουμε καθόλου κωμωδίες, έχει πέσει πολύ δράμα, νομίζω σαν να ακολουθούν τη ζωή, θέλουν δράμα, δράμα και δεν ξέρω γιατί. Του χρόνου, όμως, θα συμμετάσχω σε μία καινούργια κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου, κάνω γυρίσματα τώρα. Οπότε θα έχουμε μια κωμωδία να γελάσει το χειλάκι μας”, είπε, σχολιάζοντας το παρόν τηλεοπτικό σκηνικό.

Σχετικά με το αν θα έβλεπε θετικά ένα remake των “Εγκλημάτων” δήλωσε, Γεράσαμε για τα Εγκλήματα. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει, δεν μου αρέσει το να γίνει ένα επεισόδιο επετειακό, ναι το καταλαβαίνω, αλλά το να γίνει μία σειρά τώρα που θα είναι οι ‘εγκληματίες’ μεγάλοι, δεν ξέρω”

Η Καίτη Κωνσταντίνου πρόσθεσε επίσης:Δεν με ενοχλεί να μου μιλήσουν στο δρόμο, να μου πουν “τι κάνεις Σωσώ;”. Εξάλλου δεν μπορείς να τσαντίζεσαι, όταν βγαίνεις στην τηλεόραση. Αναγκαστικά ο κόσμος θα σου μιλήσει, δεν καταλαβαίνω, να το παίξουμε μετά ότι κάποιοι είμαστε; Είναι στο παιχνίδι και αυτό”.

Στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος κάλεσε την κ. Κωνσταντίνου να θυμηθεί μερικές ‘περίεργες’ ατάκες που της έχει πει κάποιος, εκείνη απάντησε,

“Μια κυρία που με τάραξε μάλιστα, στο δρόμο, την εποχή των Εγκλημάτων, μου είπε “μπορείτε να σκοτώσετε τον άντρα σας, γιατί δεν μπορώ να κάνω εγώ το ίδιο στον δικό μου;”, αυτό ήταν λίγο σοκαριστικό”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Σημειώνεται πως αυτή την περίοδο η Καίτη Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου στην παράσταση “Συνέβη στο Monterey” του Άκη Δήμου, η οποία παίζεται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Μικρό Χορν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα