Η συγνώμη του John Oliver για την 'ηλίθια' του εκπομπή την επομένη της επίθεσης στο Ορλάντο

Η συγνώμη του John Oliver για την 'ηλίθια' του εκπομπή την επομένη της επίθεσης στο Ορλάντο

Μ' έναν συγκινητικό πρόλογο και τρεμάμενη φωνή άνοιξε την χθεσινοβραδινή εκπομπή του ο κωμικός John Oliver, αναφερόμενος στην πολύνεκρη επίθεση στο Ορλάντο (Video)

Ο Βρετανός κωμικός και παρουσιαστής της εκπομπής Last Week Tonight, John Oliver, που δεν μασάει τα λόγια του, άνοιξε την χθεσινοβραδινή εκπομπή του με τρεμάμενη φωνή κι έναν συγκινητικό πρόλογο για τα θύματα του μακελειού στο Ορλάντο.

"Είμαι σίγουρος πως έχετε μάθει μέχρι τώρα πως τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν ένοπλο άντρα σε ένα gay club σε μια επίθεση που περιγράφηκε ως τρομοκρατική. Κοιτάξτε, είναι ακόμα νωρίς και το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτή τη στιγμή απλά πονάει. Και το χειρότερο είναι, πως αυτός ο πόνος είναι τόσο οικείος. Μόλις, τον περασμένο Νοέμβριο στο Παρίσι, οι τρομοκράτες φάνηκε πως στόχευαν τα μέρη που συμβόλιζαν ό,τι είναι υπέροχο στη Γαλλία: τον πολιτισμό της, τη μουσική της, τα εστιατόριά της", είπε ο παρουσιαστής ανοίγοντας μ' έναν συγκινητικό τρόπο την εκπομπή του.

"Και στο Ορλάντο, σήμερα το πρωί, ένας ένοπλος επιτέθηκε κατά τη διάρκεια μιας Latin βραδιάς σε ένα gay κλαμπ στην παγκόσμια πρωτεύουσα των θεματικών πάρκων. Και, για την ιστορία, θα αγκαλιάσω με μεγάλη μου χαρά μια Latin βραδιά σε ένα gay κλαμπ στην παγκόσμια πρωτεύουσα των θεματικών πάρκων ως το απόλυτο σύμβολο για το τι είναι πραγματικά υπέροχο όσον αφορά την Αμερική.

Είναι πολύ δύσκολο το να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις στον απόηχο ενός τέτοιου γεγονότος. Έχουμε μια κωμική εκπομπή για σας, θα ξεκινήσουμε σ' ένα λεπτό με κάτι που θα μοιάζει με ενοχλητικά ακατάλληλη μουσική και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε πολλά ακόμα να πούμε για το Ορλάντο όσο θα προχωράμε, αλλά για την ώρα, σε μια μέρα που ένας ποταπός τρομοκράτης θέλει να επικεντρωθούμε στην πράξη βίας και μίσους ενός άντρα, ίσως αξίζει να δούμε αυτό το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter. Το βίντεο δείχνει εκατοντάδες και εκατοντάδες ανθρώπους να σχηματίζουν ουρά, σήμερα το πρωί, γύρω από το τετράγωνο στη Φλόριντα, περιμένοντας να δώσουν αίμα", συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή.

Τέλος, ο Oliver αποφάσισε να κλείσει τον εναρκτήριο λόγο του τονίζοντας πως: "Κάπως έτσι σου υπενθυμίζει πως αυτοί οι ποταποί τρομοκράτες είναι κατά πολύ λιγότεροι. Και τώρα παρακαλώ, απολαύστε την ηλίθια εκπομπή μας."

(Πηγη: rollingstone.com)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πατέρας δολοφόνου: Δεν ήξερα ότι είχε αυτό το μίσος στην καρδιά

Φωτορεπορτάζ: Μετά το μακελειό στο Ορλάντο

Αποτροπιασμός Παυλόπουλου για το μακελειό στο Ορλάντο

SHARE: