Η τελευταία του ταινία

default image

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε κεντρικό κινηματογράφο στη Νέα Ζηλανδία, ενώ παρακολουθούσε τη νέα ταινία Saga Twilight: Eclipse (Vid)

Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε κινηματογράφο στη Νέα Ζηλανδία  ενώ παρακολουθούσε  την ταινία  Saga Twilight: Eclipse.

O  άνδρας βρέθηκε σε κεντρικό κινηματογράφο  στην πρωτεύουσα Ουέλινγκτον περίπου στις εννέα το βραδύ, μετά το τέλος  της ταινίας με θέμα τις περιπέτειες βαμπίρ.

Αυτοψία θα διεξαχθεί αύριο για να καθοριστεί η αιτία του θανάτου του άνδρα ενώ η αστυνομία αντιμετωπίζει  το θάνατο του  ως ανεξήγητο, αλλά όχι ως  ύποπτο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο  άνδρας βρέθηκε από το προσωπικό του κινηματογράφου γερμένος στο μπροστινό κάθισμα. Αρχικά νόμιζαν ότι κοιμόταν αλλά όταν πήγαν να το ξυπνήσουν αυτός ήταν ήδη νεκρός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα