J2US: Επέστρεψε η παλιά Άσπα Τσίνα – Γιατί τα έβαλε με τη Βανδή

J2US: Επέστρεψε η παλιά Άσπα Τσίνα – Γιατί τα έβαλε με τη Βανδή

Ένταση ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και τη Δέσποινα Βανδή για το τραγούδι "ΟΚ" σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Γιατί διαφώνησαν οι τραγουδίστριες.

Ένταση δημιοργήθηκε στο πλατό του “J2US” το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες Άσπα Τσίνα και Δέσποινα Βανδή, που λογομάχησαν από τη θέση της διαγωνιζόμενης και της κριτικής επιτροπής αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η Άσπα Τσίνα τραγούδησε μαζί με τον Μάριο Πρίαμο το τραγούδι “ΟΚ” (Ολική Καταστροφή) του Νίνο σε μουσική και στίχους του Φοίβου, το οποίο φάνηκε πως δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα κανέναν από τους κριτές, με τη Μαρία Μπακοδήμου, μάλιστα να αναφέριε ότι της θυμίζει καραόκε.

Ήδη από εκείνο το σημείο η Άσπα Τσίνα είχε αρχίσει να εκνευρίζεται με τις κριτικές, ενώ όταν ήρθε η σειρά της Βανδή να μιλήσει η Άσπα “απασφάλισε”. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα ξεκίνησε να μιλά για το είδος του τραγουδιού, αναφέροντας ότι είναι “ελαφρύ” και πως χρειάζόμαστε τέτοια τραγούδια.

Η Άσπα διαφώνησε, λέγοντας: “Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου. Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε”!

Η Βανδή προσπάθησε να της εξηγήσει τι εννοεί, ενώ σε κάποιο σημείο η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε με χιούμορ “Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου”, με την Άσπα Τσίνα να απαντά κατευθείαν “Ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα