Κηδεύθηκε η Amy Winehouse

default image

Συγγενείς, φίλοι και στενοί συνεργάτες αποχαιρέτισαν την Amy Winehouse, η οποία κηδεύθηκε στο Βόρειο Λονδίνο. Συντετριμμένοι οι γονείς της (Vid+Pics)

“Καληνύχτα άγγελέ μου. Κοιμήσου ήσυχα. Ο μπαμπάς και η μαμά σε αγαπούν πολύ”. Με αυτά τα λόγια ο πατέρας της Winehouse Mich, αποχαιρέτισε την κόρη του, η οποία κηδεύθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε ιδιωτική τελετή στο Βόρειο Λονδίνο.

Στην κηδεία της Amy Winehouse, έδωσαν το “παρών” συγγενείς και φίλοι,μεταξύ των οποίων η Kelly Osbourne και ο Mark Ronson, ενώ δεν μπορούσαν να λείψουν και οι στενοί της συνεργάτες. Συνολικά παρευρέθηκαν περίπου 150 άτομα.

 

Ένα κονβόι μαύρων αυτοκινήτων κατευθύνθηκε στο κοιμητήριο Edgwarebury, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της πρόωρα χαμένης σταρ.

Η τελετή άρχισε με προσευχές και έκλεισε με το τραγούδι της Carole King “So Far Away” το οποίο ήταν το αγαπημένο της Winehouse.

Στη συνέχεια η σορός της Winehouse θα αποτεφρωθεί, αφού προηγηθεί άλλη μια τελετή σε συναγωγή.

 

Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή το Σάββατο μόλις στα 27 της χρόνια και ο θάνατός της συγκλόνισε το μουσικό στερέωμα αν και πολλοί τον χαρακτήρισαν “αναμενόμενο”, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τα ναρκωτικά.

Η νεκροψία δεν έριξε φως στην υπόθεση και αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα