Μαρία Μπακοδήμου: Δεν είμαι “γαμοφοβική”, αλλά δεν είμαι και “γαμοπετυχημένη”

Μαρία Μπακοδήμου: Δεν είμαι “γαμοφοβική”, αλλά δεν είμαι και “γαμοπετυχημένη”
Η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στο "The 2night show" και μίλησε μεταξύ άλλων για το φλερτ στη ζωή της, αλλά και για την άποψή της σχετικά με το γάμο.

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show“. Στην εκπομπή, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο των σχέσεων στη ζωή της, για το φλερτ, αλλά και για την άποψή της για το γάμο.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν τη φλερτάρουν οι άνδρες σε μπαρ, η παρουσιάστρια απάντησε:

“Σε μπαρ νομίζω έχουν πάρα πολλά χρόνια να με φλερτάρουν, συνήθως με φλερτάρουν μέσα από τις παρέες ή από το Instagram.. Αλλά εκεί, ξέρεις! Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά”.

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη παρουσιάστρια, μίλησε για την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή είναι χαρούμενη και ότι “συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή της”, χωρίς όμως να διευκρυνίζει αν αυτό οφείλεται σε μια νέα σχέση.

“Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου αυτή τη στιμή, χωρίς αυτό να συνδέεται απαραίτητα με κάποιον άλλο άνθρωπο”, τόνισε η ίδια.

Στη συνέχεια, η αγαπημένη κριτής του J2US μίλησε για την εμπειρία της με τη δέσμευση, δηλώνοντας πως δεν είναι άτομο που της “πάνε” οι σχέσεις..

“Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα, γιατί είναι το αδύναμό μου σημείο… Συνήθως δεν τα πάω καλά. Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε τέσσερα χρόνια. Συνήθως, είναι ωραία στα πρώτα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο χρόνια να δω τι γίνεται και πού πηγαίνει όλο αυτό. Δεν μπορώ τη δέσμευση σαν άνθρωπος”.

Τέλος, όσον αφορά την ιδέα του γάμου δήλωσε ότι δε θα σκεφτόταν να ξαναπαντρευτεί, τονίζοντας ότι “δεν την ενδιαφέρει πλέον ο γάμος”.

“Δε με νοιάζει ο γάμος. Δε θα ξαναπαντρευτώ. Δεν είναι ότι είμαι ‘γαμοφοβική’, αλλά δεν είμαι και ‘γαμοπετυχημένη'” .Ο γάμος είναι μια δυσκολη διαδικασία, μια διαδικασία δύσκολη να τη διαχειριστείς σωστά”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα