Μάριος Αθανασίου: “Πάντα είχα μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τις εκδιδόμενες γυναίκες”

Μάριος Αθανασίου: “Πάντα είχα μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τις εκδιδόμενες γυναίκες”
Ο Μάριος Αθανασίου στην ΕΡΤ Glomex

Για τη σχέση του με τον γάμο, την ευαισθησία του προς τις εκδιδόμενες γυναίκες, αλλά και μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε με φαν του, μίλησε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου.

Στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής (19/06) ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μίλησε για το επάγγελμά του, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον γάμο, τη σχέση του με τις εκδιδόμενες γυναίκες, αλλά και για μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε με φανατική θαυμάστριά του.

Αρχικά, μιας και ο ηθοποιός είχε υπηρετήσει στο στρατό μαζί με τον σκηνοθέτη της εκπομπής, κ. Γαλανούλη, οι παρουσιαστές του έθεσαν ένα… απλό challenge. Και το έφερε εις πέρας!

Για τον γάμο

Τη δύσκολη σχέση που είχε με τον δικό του πατέρα αλλά και το ιδιόμορφο “μεγάλωμα” μέσα στο κομμωτήριο που δούλευε η μητέρα του περιέγραψε ο Μάριος Αθανασίου, καταλήγοντας πως ίσως να φταίει αυτό στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον γάμο.

Όπως είπε η σχέση με τον πατέρα του ήταν ανύπαρκτη και τον γνώρισε πιο καλά στα 13 του χρόνια.

Για τις εκδιδόμενες γυναίκες

Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει μια παλαιότερη δήλωσή του για τις εκδιδόμενες γυναίκες, λέγοντας:

“Έχω μια ευαισθησία και νοιάζομαι ιδιαίτερα για αυτούς τους ανθρώπους. Πιτσιρικάς, όταν ερχόμασταν σε επαφή με αυτό τον χώρο, ήμουν ο μόνος που δεν διασκέδαζα. Πάντα ασχολούμουν με την προσωπική εμπειρία της γυναίκας. Συζητούσα μαζί της. Ήθελα να μάθω την ιστορία πίσω από τη ζωή τους”.

Για τις θαυμάστριες

“Ποτέ δεν είχα εξτρίμ αντιδράσεις”, δηλωσε ο Μάριος Αθανασίου για εκδηλώσεις από θαυμάστριες, πέρα από ένα περισταστικό για το οποίο αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη Δίωξη για βοήθεια. 

“Θα ήθελα να πουλάω καρύδες”

Για έναν εναλλακτικό τρόπο βιοπορισμού που θα ήθελε να ακολουθήσει μίλησε ο Έλληνας ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα