MasterChef 4: Ξεκινά με σπόντες, αστεία και “βρώμικα” – Δείτε το trailer

MasterChef 4: Ξεκινά με σπόντες, αστεία και “βρώμικα” – Δείτε το trailer
Το trailer του MasterChef 4 Glomex

Στο πρώτο trailer για ακόμα μία φορά οι τρεις κριτές επιστράτευσαν το χιούμορ τους. Τι ετοιμάζουν οι πρώην παίκτες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τον τέταρτο κύκλο του MasterChef που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το πρώτο trailer του MasterChef 4 μόλις κυκλοφόρησε και για ακόμα μία φορά οι τρεις κριτές επιστράτευσαν το χιούμορ τους, ενώ λίγες μέρες πριν είχαμε δει το, επίσης αστείο, teaser τους.

Αρχικά τους βλέπουμε να πηγαίνουν σε μία καντίνα και να ζητούν τρία σαντουιτσάκια. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλει να είναι περιποιημένα και τότε ακούγεται ο ιδιοκτήτης της καντίνας να λέει: «Ωπ, δε σε είδα. Είναι κι αυτό ψηλό;» και τότε οι άλλοι δύο, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, ξεσπούν σε γέλια.

Τα τρία σάντουιτς είναι έτοιμα και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφωνεί: «Που να δείτε και το τέταρτο».

Το trailer επιφυλάσσει και εκπλήξεις, αφού κάποια στιγμή βλέπουμε και κάποιους από τους παλιούς παίκτες όπως είναι οι: Χρήστος Μπάρκας, Σελίμ, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Ασημίνα Ουστάλι, Γωγώ Δελογιάννη, Μανώλης Σαρρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV – Έθνος, ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 20 Ιανουαρίου, ενώ, όπως έχει δηλώσει ο Πάνος Ιωαννίδης στο Dot, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό και οι δοκιμασίες φέτος θα είναι ακόμη πιο δύσκολες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα