MasterChef: Ποιος αποχώρησε και έστησαν τρικούβερτο πάρτι στο σπίτι

MasterChef: Ποιος αποχώρησε και έστησαν τρικούβερτο πάρτι στο σπίτι
Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση MasterChef

Τι μαγείρεψαν οι υποψήφιοι. Ποιος αποχώρησε από το MasterChef μετά την δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Γιατί χάρηκαν οι συμπαίκτες του και τι δήλωσαν.

Μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας στην ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 4, η Ηλιάνα, ο Σταύρος και ο Δημοσθένης κλήθηκαν να αντιγράψουν το απαιτητικό πιάτο του σεφ Ντίνου Φωτεινάκη, που βασιζόταν σε μοσχαράκι σαμπαγιόν με “γαλλικό αέρα”, κατά τη δοκιμασία αποχώρησης της Παρασκευής. 

Το άγχος και η κακή ψυχολογία οδήγησαν την Ηλιάνα σε μία όχι και τόσο καλή αντιγραφή και το πιάτο της είχε αρκετές αστοχίες. Η νεαρή παίκτρια αποχώρησε από το MasterChef, καθώς συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και τον σεφ, ενώ ο Δημοσθένης και ο Σταύρος (ο οποίος έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία) επέστρεψαν στο σπίτι. 

Ένα κενό. Το συναίσθημα που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι ένα κενό. Σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά και να την βάζουν σε ένα κουτάκι”, δήλωσε στην κάμερα η Ηλιάνα, φεύγοντας από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ωστόσο, οι συμπαίκτες της φαίνεται πως δεν είχαν την ίδια γνώμη και χάρηκαν ιδιαίτερα με την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

“Ήταν τέλειο! Από ‘δω και πέρα θα είμαστε ήρεμοι, χωρίς φασαρίες! Μας είχε κάνει όλους σκ@@@. Έχουμε βάλει πατατάκια, χυμούς, πετάξαμε τα πράγματά μας παντού, γιατί η Ηλιάνα είχε πιάσει όλους τους χώρους, είχε φέρει 500 βαλίτσες. Τώρα πραγματικά θα κάνουμε το μεγαλύτερο πάρτι. Αγαλλίασε η ψυχή μας!”, δήλωσε η Μαριάννα.

“Στεναχωριέμαι γιατί χάσαμε ένα μέλος από το MasterChef, αλλά απ’ την άλλη χαίρομαι γιατί τώρα τα κορίτσια θα είμαστε πιο δεμένες. Με το που καταλάβαμε ότι η Ηλιάνα δεν θα έρθει, κατευθείαν πήγαμε και μαζευτήκαμε όλες μαζί να το γιορτάσουμε”, πρόσθεσε η Μάρλεν για την αποχώρηση της συμπαίκτριάς της από το σπίτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα