MasterChef: “Καρφιά” και απίστευτες εκφράσεις on camera – Ποιος αποχώρησε

MasterChef: “Καρφιά” και απίστευτες εκφράσεις on camera – Ποιος αποχώρησε
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef Youtube / @MasterChef Greece

Από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, ένας δεν επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef. Οι συμβουλές Κοντιζά, τα δάκρυα της αποχώρησης και οι κόντρες.

Η Μάρλεν, ο Δημοσθένης, ο Ιωάννης και ο Κωνσταντίνος ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef 4 στο Star. Οι τέσσερις παίκτες αναμετρήθηκαν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και έδωσαν ο καθένας τη δική του μαγειρική μάχη για να κερδίσει την παραμονή του στον διαγωνισμό.

Οι κριτές ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι κατά τη δοκιμή του πιάτου, καθώς διαπίστωσαν πως οι διαγωνιζόμενοι δεν τήρησαν όλοι κατά γράμμα τη συνταγή, ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν ξεχάσει το φύλλο δάφνης μέσα στο μείγμα, κάτι που ήταν λάθος. Επίσης, έγιναν ακόμη πιο αυστηροί όταν έκαναν ερωτήσεις στους μάγειρες για τη διαδικασία που ακολούθησαν και συνειδητοποίησαν πως δεν ήταν όλοι απόλυτα ειλικρινείς.

Συμβουλές Κοντιζά στη Μάρλεν

Στη δοκιμασία το καλύτερο πιάτο είχε ο Ιωάννης και έπειτα ο Δημοσθένης, ενώ το λιγότερο καλό πιάτο είχαν ο Κωνσταντίνος και η Μάρλεν. Οι κριτές αποφάσισαν πως η Μάρλεν ήταν εκείνη που έπρεπε να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς της μίλησε με όμορφο τρόπο για το πώς θα μπορούσε να βελτιώσει την στάση της και τη συμπεριφορά της μέσα σε μία κουζίνα, λέγοντάς της χαρακτηριστικά:

“Πάνω από όλα πρέπει να είστε ταπεινοί. Η ειλικρίνεια θα σε κάνει και καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο μάγειρα.Μετά έχεις όλη τη διάθεση και τη στάση για να ακούσεις. Αυτό είναι το πιο βασικό όταν μιλάμε για κουζίνες. Ο λόγος που μείνατε εδώ στο τέλος εσύ και ο Κωνσταντίνος, περισσότερο έχει να κάνει με τη στάση σας με το τελικό πιάτο. Η ειλικρίνεια πρέπει να είναι αντανακλαστικό. Και θα δεις ότι θα γίνεις πολύ καλύτερη. Το χέρι το μαγειρικό το έχεις. Πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις προτεραιότητες”, δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η μάρλεν αποχώρηση συγκινημένη και με δάκρυα.

Απίστευτες εκφράσεις on camera

Όταν οι τρεις υποψήφιοι παίκτες – πέραν της Μάρλεν – επέστρεψαν στο σπίτι, κάποιοι στεναχωρέθηκαν και το έδειξαν, ενώ άλλοι είχαν παράξενες αντιδράσεις. Μία εξ αυτών ήταν της Ντέμης, η οποία σχολιάστηκε έντονα από τον Ηρακλή, που δεν δίστασε να μιλήσει για υποκρισία. Και οι δύο παίκτες, πάντως, μίλησαν με απίστευτες εκφράσεις on camera κατά τις προσωπικές τους συνεντεύξεις.

“Εννοείται πως πιστεύουμε ότι η Μάρλεν είναι μια δυνατή μαγείρισσα, αλλά καλώς ή κακώς δεν απέδειξε κάτι τέτοιο στον διαγωνισμό και είναι πολύ άσχημο παιδιά που είμαστε μαζί και μαγειρεύουμε μαζί τον… πίνουν από μας σε κάθε δοκιμασία και βλέπουν ότι είμαστε δυνατές και αποδεικνύουμε τι είμαστε να λένε τώρα ότι έφυγε η πιο δυνατή και δεν υπάρχει τώρα καμία”. ανέφερε η Ντέμη.

“Ο Γιάννης είναι πολύ καλός στην υποκριτική, η Ντέμη είναι πολύ καλή στην υποκρισία. Δεν ξέρω αν έγινε off camera ή on camera, αλλά επειδή είμαι μεγάλη καρ…λα έκατσα και πρόσεξα τις κινήσεις του καθενός μέσα στο σπίτι. Όταν είπαν κάποια άτομα ότι έφυγε μια δυνατή μαγείρισσα από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε το γελάκι της Ντέμης. Αυτό είναι υποκρισία. Και όταν είσαι τον τελευταίο καιρό με τη Μάρλεν κώ..ς. και βρακί, όπως είχε κάνει και με τη Μάγδα, που αφιέρωσε χρόνο για σένα στο γράμμα της, το ίδιο έκανες τώρα με τη Μάρλεν”, δήλωσε ο Ηρακλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα