MasterChef: Μία απρόσμενη επιστροφή και οι υπόλοιποι στο “έλεος” του εξώστη!

MasterChef: Μία απρόσμενη επιστροφή και οι υπόλοιποι στο “έλεος” του εξώστη!
Οι κριτές του MasterChef FACEBOOK PAGE: MASTERCHEF GR

Η επιστροφή παλιών παικτών στο MasterChef φέρνει νέα δεδομένα. Ποιος παίκτης πήρε πίσω την ποδιά του και ποιοι είναι οι τρεις που βρίσκονται στο "έλεος" του εξώστη.

Ύστερα από ανατρεπτικές μαγειρικές δοκιμασίες, εννέα παίκτες κατάφεραν να φτάσουν σε ένα σημαντικό σημείο του διαγωνισμού και πολύ κοντά στο έπαθλο. Οι κανόνες όμως του τηλεοπτικού παιχνιδιού ορίζουν να δίνεται δεύτερη ευκαιρία στους παλιούς παίκτες.

Έτσι, οι εννιά εναπομείναντες μάγειρες χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν μια νέα πρόκληση, που δεν τους χαροποίησε καθόλου… Την επιστροφή ενός παίκτη πίσω στον διαγωνισμό.

15 παίκτες που αποχώρησαν από στο σπίτι του MasterChef, επέστρεψαν στις κουζίνες και προσπάθησαν να φτιάξουν το πιάτο που θα τους δώσει τη μια και μοναδική θέση στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι του Star, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η Κατερίνα Λένη χαρακτηριστικά είπε ότι χάρηκε μόνο που είδε τον φίλο της, Ηρακλή Αποστολίδη, ενώ στη Μαρία Μπέη δεν άρεσε η απόφαση της παραγωγής να δώσουν δεύτερη ευκαιρία σε παλιούς παίκτες, αναφέροντας πως “οι κανόνες είναι κανόνες, αλλά δε μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι”.

Η παίκτρια που έκανε το καλύτερο πιάτο και επέστρεψε ξανά είναι η Μαριάννα Πουλμεντή.

Στη συνέχεια, οι κριτές έφεραν μπροστά και τις καλύτερες προσπάθειες από την κάθε ομάδα. Από την ομάδα του Λ. Κουτσόπουλου ο Ηλίας Κιαζόλι, από την ομάδα του Σ. Κοντιζά η Μάρλεν Γρυντάκη και από την ομάδα του Π. Ιωαννίδη ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Οι τρεις παίκτες μαγείρεψαν ξανά, ωστόσο, το επεισόδιο ολοκληρώθηκε εκεί και τη συνέχεια θα τη δούμε απόψε, με το τρέιλερ ήδη να μας προϊδεάζει για ένα πολύ ανατρεπτικό επεισόδιο…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα