MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε και ποιος πήρε την ασυλία

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε και ποιος πήρε την ασυλία
Δοκιμασία Ασυλίας με τον Αντώνη Δρακουλαράκο Youtube / @Masterchef Greece

Οι δύο ομάδες του MasterChef 4 έμαθαν τις βαθμολογίες τους. Ποια ήταν η νικήτρια ομάδα. Ποιος παίκτης κέρδισε την δοκιμασία ασυλίας με το σούσι.

Ακόμα μία ομαδική δοκιμασία ολοκληρώθηκε και οι 10 παίκτες του MasterChef 4 πήγαν στο συμβούλιο, ώστε να μάθουν τις βαθμολογίες τους, στο τελευταίο επεισόδιο της βδομάδας, καθώς το Star προέβη σε αλλαγή προγράμματος λόγω της Μεγάλης Βδομάδας.

Αρχικά, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους αρχηγούς της μπλε και της κόκκινης ομάδας, τον Γιώργο και τη Μαρία, σχετικά με τους αντιπάλους που επέλεξε και την στρατηγική που ακολούθησε, ενή η Μαρία είπε χαρακτηριστικά πως ήταν λογικό να μην επιλέξει για την ομάδα της τα άτομα που αντιπαθεί.

Οι βαθμολογίες των δύο ομάδων ήταν αρκετά κοντά, ωστόσο, τελευταία στιγμή έγινε η ανατροπή και νικήτρια βγήκε η κόκκινη ομάδα της Μαρίας, με διαφορά 17 βαθμών. Έτσι, οι μπλε κλήθηκαν να διαγωνιστούν στην απαιτητική δοκιμασία ασυλίας, με καλεσμένο τον chef Αντώνη Δρακουλαράκο.

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος, ένας από τους κορυφαίους chef στο σούσι και ιδιοκτήτης του Sushimou, έδειξε στους παίκτες της μπλε ομάδας πώς να φτιάξουν σούσι. Οι δύο καλύτεροι ήταν ο Τζον και ο Κώστας, οπότε πέρασαν στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας ασυλίας, όπου νικητής βγήκε ο Τζον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα