MasterChef – Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί

MasterChef – Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί
Ντέμη, Μαριάννα και Κατερίνα στο MasterChef 4 Glomex

Αποχώρηση με άρωμα γυναίκας θα δούμε το βράδυ της Τρίτης στο MasterChef. Μια αμφιλεγόμενη παίκτρια φεύγει από τον διαγωνισμό.

Η αποχώρηση στο MasterChef 4 της Τρίτης (05/5) είναι γυναικεία υπόθεση αυτή τη βδομάδα, αφού η Ντέμη, η Μαριάννα και η Κατερίνα είναι οι τρεις υποψήφιες παίκτριες που θα μαγειρέψουν.

Οι τρεις γυναίκες φορούν τις μαύρες ποδιές και διεκδικούν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star, ενώ απόψε θα μάθουμε και τον παίκτη που κερδίζει την κάρτα ασυλίας.

Σύμφωνα με τα spoilers, ύστερα από τον αγώνα μαγειρικής ανάμεσα στις τρεις παίκτριες, η Κατερίνα Λένη δεν θα καταφέρει να έχει μια αξιόλογη αντιγραφή πιάτου και θα βρεθεί εκτός του μαγειρικού ριάλιτι.

Η 36χρονη Κατερίνα υπήρξε μια αμφιλεγόμενη παίκτρια φέτος, τόσο για τους συμπαίκτες της όσο για τους τηλεθεατές, με τα σχόλιά της να γίνονται αμέσως viral.

Οι ατάκες και τα αιχμηρά σχόλιά της έχουν γράψει ιστορία, ενώ η ίδια βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων στο σπίτι του MasterChef 4, λόγω του επαγγέλματός της.

Η Κατερίνα είναι κομμώτρια και πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι δεν έχει θέση μέσα στον μαγειρικό διαγωνισμό. Πώς θα αντιδράσουν, άραγε, οι συμπαίκτες της;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα