MasterChef: Τέλος οι ψηφοφορίες – Η ανακοίνωση των κριτών για τη μεγάλη αλλαγή

MasterChef: Τέλος οι ψηφοφορίες – Η ανακοίνωση των κριτών για τη μεγάλη αλλαγή
Οι κριτές του MasterChef Youtube / Masterchef Greece

Οι παίκτες του MasterChef 4 κλήθηκαν να χωριστούν σε τρεις ομάδες, ενώ ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη αλλαγή. Τι ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μια αλλιώτικη ομαδική δοκιμασία έζησαν οι παίκτες του MasterChef 4 το βράδυ της Δευτέρας, καθώς όχι μόνο χωρίστηκαν σε τρεις (και όχι δύο) ομάδες, αλλά είχαν και υψηλούς καλεσμένους που κανείς δεν περίμενε και, συγκεκριμένα, τη Μαργκρέτε Βεστάγκερ και τον Μαργαρίτη Σχοινά.

Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής του Star μετέβησαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η παραγωγή και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σύστησαν στους παίκτες υλικά φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Οι παίκτες κλήθηκαν να χωριστούν σε μπλε, κόκκινους και πράσινους και να ετοιμάσουν τρία πιάτα (ορεκτικό, κυρίως και γλυκό), από πέντε φορές το καθένα. Παράλληλα, οι κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους μια αλλαγή στην επερχόμενη ψηφοφορία, εξηγώντας τους πως οι παίκτες που θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση θα “βγουν” με άλλο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε:

“Μόνο μία ομάδα θα μπορεί να είναι η νικήτρια. Οι παίκτες των άλλων δύο ομάδων, αυτόματα θα είναι όλοι χαμένοι. Επίσης, σας λέμε από τώρα ότι στη συνέχεια δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Το ποιοι θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης θα κριθεί από μαγειρικές δοκιμασίες, τις οποίες θα μάθετε μετέπειτα, αφού τελειώσει η ομαδική δοκιμασία”.

Η Μάρλεν, πάντως, δήλωσε ανακουφισμένη, καθώς πιστεύει πως αν δεν γινόταν αυτό, οι παίκτες θα ψήφιζαν προς αποχώρηση εκείνους που επέστρεψαν στο σπίτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα