"Ηρωίνη" στο πλατό για Γαλιφιανάκη

"Ηρωίνη" στο πλατό για Γαλιφιανάκη

Μία ακόμα φορά κατάφερε να προκαλέσει ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης. Μετά το τσιγάρο μαριχουάνας, το έριξε στα "σκληρά" και προσφέρθηκε για ένεση "ηρωίνης" στην ίδια εκπομπή (Vid)

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης συνεχίζει να προκαλεί. Αφού είχε καπνίσει ένα τσιγάρο μαριχουάνας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Bill Maher, "Real Time with Bill Maher" αυτή τη φορά επισκέφτηκε πάλι την ίδια εκπομπή με ακόμη πιο άγριες διαθέσεις και το "έριξε" στα πιο σκληρά ναρκωτικά, συγκεκριμένα την ηρωίνη με τις ευλογίες του οικοδεσπότη.

Ο Ζακ βρέθηκε στην εκπομπή για την προώθηση του Hangover II. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο  Maher έβγαλε ένα δίσκο με μια ένεση που υποτίθεται περιείχε ηρωίνη.

Αρπάζοντας την ευκαιρία από τα μαλλιά, ο διάσημος Ελληνοαμερικανός  ηθοποιός του πρόσφερε τις φλέβες του. Βεβαίως δεν συνέβη κάτι ωστόσο κατάφερε για άλλη μια φορά να προκαλέσει.

Μην ξεχνάμε ότι και το περίφημο εκείνο τσιγάρο μαριχουάνας  ήταν ψεύτικο, αλλά η κίνηση του ήταν αρκετή για να σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαριχουάνα στον αέρα

Ο Γαλιφιανάκης έκανε "ηρωίνη"

SHARE:

24Media Network