Ο ιδρώτας της Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ μάχεται κατά της παιδικής παχυσαρκίας στο πλευρό της Μισέλ Ομπάμα. Βίντεο σε στυλ μάθημα αερόμπικ με νέους να χορεύουν στους ρυθμούς της. Απολαύστε τη (Vid)

"Move your body" με τη σεξοβόμβα Μπιγιονσέ η οποία πρωταγωνιστεί σε νέο βίντεο για χάρη της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ για τη καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

Η βραβευμένη με Γκράμμι τραγουδίστρια  δε σταματά λεπτό να χορεύει φορώντας πάντα τα ψηλοτάκουνά της ενώ η σχολική καφετέρια μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια αίθουσα αερόμπικ με αρκετούς μαθητές να ξεσηκώνονται , ακολουθώντας τους ρυθμούς της.

Η Μπιγιονσέ φορώντας πράσινες κάλτσες μέχρι το γόνατο και καυτό σορτς "διδάσκει" στους μαθητές την κίνηση σε ένα είδος μάθημα αερόμπικ υπό τους ήχους του χιτ του 2007 "Get Me Bodied".

Η 29χρονη με αμείωτη ένταση ενθαρρύνει τα παιδιά να τρέξουν να χορέψουν, να χοροπηδήσουν και να το κάνουν μέρος της καθημερινότητάς τους, αφήνοντας τον καναπέ.

Μάλιστα υπάρχουν και κάποιες εναλλαγές στο ρυθμό, αφού συνδυάζει χορευτικες κινήσεις με σάλσα και χιπ χοπ επίσης.

"Λίγος ιδρώτας δεν έβλαψε κανένα τραγούδι" δηλώνει η Μπιγιονσέ η οποία στάζει από ιδρώτα.

"Είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το πως ο κόσμος μπορεί να αποτελέσει μέρος της καμπάνιας "Let's Go" και να περάσουμε αυτό το μήνυμα στους νέους ανθρώπους", τόνισε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities
SHARE:

24Media Network