My Style Rocks: Άλλαξε μέρα το Gala – Η αποχώρηση και η τηλεθέαση

My Style Rocks: Άλλαξε μέρα το Gala – Η αποχώρηση και η τηλεθέαση
My Style Rocks , Gala Glomex

Νέα μέρα και ώρα μετάδοσης του Gala του "My Style Rocks". Εντυπωσιακές εμφανίσεις εμπνευσμένες από το καρναβάλι. Ποια αποχώρησε και ποια κέρδισε 2.500 ευρώ.

Σε νέα μέρα και ώρα μεταφέρθηκε το Gala του γνωστού ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” του ΣΚΑΙ. Από Παρασκευή βράδυ, το Gala θα προβάλλεται πλέον κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 15:00, όπως και έγινε χθες. 

Το σκηνικό του “My Style Rocks” ήταν βασισμένο στις απόκριες και το καρναβάλι, ενώ τα κορίτσια του παιχνιδιού κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν με την θεαματική τους εμφάνιση, που περιελάμβανε μάσκες, εντυπωσιακές στολές, περίτεχνα βαψίματα, χαρούμενη διάθεση και πολλά χρώματα. 

Κάποιες εμφανίσεις άρεσαν στους Λάκη Γαβαλά, Στέλιο Κουδουνάρη και Έλενα Χριστοπούλου, ενώ κάποιες άλλες δεν τους εντυπωσίασαν, με αποτέλεσμα να ασκήσουν αυστηρή κριτική στις κοπέλες του ριάλιτι μόδας. Την χαμηλότερη βαθμολογία, όμως, έλαβαν η Τζώρτζια Παναγή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κιάρα Μαρκέζη.

Οι τρεις κριτές αποφάσισαν πως η Τζώρτζια Παναγή δεν θα μπορούσε να έχει άλλη ευκαιρία, γι’ αυτό και ήταν εκείνη που αποχώρησε. Από την άλλη, μεγάλη νικήτρια του Gala, κερδίζοντας 2.500 ευρώ, αναδείχθηκε η Αρετή Λις, η οποία είναι η νέα παίκτρια και βρίσκεται μόλις μια βδομάδα στο ριάλιτι μόδας.

Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, το Gala του σημείωσε 9,4% στο δυναμικό κοινό και 12,1% στο γενικό σύνολο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα