My Style Rocks: Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς μετά το πρώτο επεισόδιο

My Style Rocks: Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς μετά το πρώτο επεισόδιο
Λένα Χαριζόπουλος Youtube

Η Λένα Χαριζόπουλος αποχώρησε μετά από το δεύτερο γύρισμα του My Style Rocks. Τι ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη στην αρχή του δεύτερου επεισοδίου.

Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά – καλά το My Style Rocks και ήδη είχαμε, όπως όλα δείχνουν, την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από παίκτρια, που μάλλον πως δεν άντεξε την πίεση των γυρισμάτων ή το παιχνίδι δεν ήταν έτσι όπως το περίμενε.

Ο λόγος για την Λένα Χαριζόπουλος, την οποία είδαμε τη Δευτέρα στην πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας, να εμφανίζεται με ένα μάξι μπλε φόρεμα και να λαμβάνει μία κακή βαθμολογία, αφού και οι τρεις κριτές της έβαλαν 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, η 40χρονη Λένα Χαριζόπουλος μετά από το δεύτερο γύρισμα του παιχνιδιού δήλωσε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι για προσωπικούς λόγους, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα να πούμε πως είστε 10, καθώς η Λένα Χαρζιόπουλος δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα για προσωπικούς της λόγους”, δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη στην αρχή του σημερινού, δεύτερου επεισοδίου, ενώ αναμένουμε και άλλη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της στον ΣΚΑΪ, η Λένα Χαριζόπουλος προέρχεται από εύπορη οικογένεια, η οποία διατηρούσε αλυσίδα φροντιστηρίων, ενώ η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου μία φίλη της, που δούλευε ως merchandiser στη Victoria Secret, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο.

Είναι οπαδός του “ευ ζην”, της αρέσει η καλή ζωή και πάθος της είναι τα ταξίδια τα οποία και έχει καταφέρει να κάνει μέρος της δουλειάς της. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας και διατηρεί lifestyle blog που έχει να κάνει με την αισθητική, την πολυτέλεια και ενίοτε με σχεδιαστές. Έχει δουλέψει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και visual merchandiser στο Λονδίνο και στη Ρώμη σε μεγάλους οίκους μόδας. Έχει κάνει δύο γάμους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα