My Style Rocks: “Κατέρρευσε” η Casablanca μετά τη σκληρή κριτική

Διαβάζεται σε 2'
H Casablanca στο My Style Rocks
H Casablanca στο My Style Rocks Caption/Glomex

“Λύγισε” η παίκτρια του My Style Rocks, Casablanca, μετά την σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον Στέλιο Κουδουνάρη, στο σημερινό επεισόδιο.

Με θέμα “Denim look για βραδινή έξοδο” συνεχίστηκε το My Style Rocks σήμερα, Πέμπτη (28/3), με τις παίκτριες να καλούνται να δημιουργήσουν μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή εμφάνιση βασισμένη στα denim aka τζιν.

Η Casablanca ήταν από τις παίκτριες που δεν τα πήγε και τόσο καλά με το look που επέλεξε για το σημερινό επεισόδιο, με τον κριτή του ριάλιτι μόδας, Στέλιο Κουδουνάρη, να της ασκεί σκληρή κριτική.

Ο Λάκης είναι γλυκός άνθρωπος και δε θέλει να στεναχωρεί. Εγώ όμως όχι απλά βαριέμαι, νομίζω ότι εσύ βαριέσαι περισσότερο από όλους. Με αυτή την εικόνα δεν πας πουθενά και τα τριάρια που πήρες από τις συμπαίκτριές σου φαντάζομαι είναι για τα 3 denim ρούχα. Είναι ένα πάρα πολύ αδιάφορο look. Casablanca, πραγματικά, τι έχεις κάνει; Έβαλες 3 τζιν κομμάτια και πώς το έκανες βραδινό; Βάζοντας το λευκό sneaker με τη λευκή κάλτσα;”, είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

“Αν εσύ έτσι βγαίνεις στη ζωή σου, βγες στη ζωή σου. Εδώ θέλουμε παραπάνω” συμπλήρωσε λίγο αργότερα με έντονο ύφος.

“Το θέλετε σίγουρα; Γιατί δεν το βλέπω αυτό” απάντησε η Casablanca, με τον κ. Κουδουνάρη να ζητά περαιτέρω εξηγήσεις από την παίκτρια. “Τι εννοείς; Που δεν το βλέπεις ότι δεν επιβραβεύουμε το παραπάνω; Που δεν το είδες;” ρώτησε συγκεκριμένα, με την Casablanca να μην θέλει να δώσει ακριβείς απαντήσεις. “Τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται” είπε, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό στον κριτή.

“Φέρνω διάφορα look που τα έχω προσπαθήσει αρκετά και δεν έχω την αντιμετώπιση που θα ήθελα να λάβω”, εξήγησε αρχικά η παίκτρια και στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα για την κριτική που δέχτηκε. “Μπορεί να έχω επενδύσει πάρα πολύ χρόνο στο παιχνίδι και να έχω αφήσει τον εαυτό μου πίσω και ίσως όταν νιώθω ότι δεν επιβραβεύεται κάτι, με στεναχωρεί”, συνέχισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα