My Style Rocks: Ξεκινά τη Δευτέρα – Τα “πουλέν” που περιμένουμε

My Style Rocks: Ξεκινά τη Δευτέρα – Τα “πουλέν” που περιμένουμε
Η Κατερίνα Στικούδη θα παρουσιάζει το My Style Rocks Instagram / @grmystylerocks

Τη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του My Style Rocks. Νέο team στην κριτική επιτροπή και την παρουσίαση. Ποια κορίτσια έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks ξεκινά αυτή τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020, στις 17:05 στον ΣΚΑΙ με καινούργιο team και με νέες διαγωνιζόμενες, που θα βάλουν τα δυνατά τους για να αποδείξουν ότι έχουν στυλ.

Στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, φέτος, θα είναι ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης (που ήταν και στα δύο προηγούμενα), η booker μοντέλων και coach του GNTM Έλενα Χριστοπούλου και ο εκκεντρικός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς.

Πρόκειται για τρεις ειδικούς με διαφορετικές απόψεις, οι οποίοι, όμως, έχουν κοινή την αυστηρότητα. Επομένως, τα 12 κορίτσια που θα διαγωνιστούν αυτή τη σεζόν, είναι σχεδόν σίγουρα ότι θα ακούσουν πολύ σκληρά σχόλια.

Στην παρουσίαση του παιχνιδιού θα δούμε την Κατερίνα Στικούδη, η οποία αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια πως έχει πολλά ταλέντα, αφού την έχουμε δει και ως ηθοποιό και ως δυνατή παίκτρια στο show μεταμφιέσεων “Your Face Sounds Familiar”.

Όσον αφορά στις 12 παίκτριες, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά από την παραγωγή, είναι όλες τους πανέμορφες, με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και με χιλιάδες followers στους λογαριασμούς τους στο Instagram!

Ήδη κάποιες έχουν ξεχωρίσει και τα ονόματά τους συζητιούνται έντονα, καθώς πιστεύεται πως θα αποτελέσουν τα “πουλέν” του νέου κύκλου και πως θα είναι τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν περισσότερο στο φετινό ριάλιτι.

Μία από αυτές είναι η 25χρονη Μαρία Καζαριάν, όνομα γνωστό σε όσους παρακολουθούν τηλεόραση, αφού είναι η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, της νικήτριας του πρώτου GNTM.

Επίσης, ακούγεται ιδιαίτερα το όνομα της 26χρονης Στέλλας Πάσσαρη, που είναι φίλη της Ιωάννας Τούνη από το πρώτο My Style Rocks και συνέταιρός της στο κατάστημα ρούχων που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά, μία από τις διαγωνιζόμενες που θα απασχολήσουν είναι η 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη, εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία είναι και η μικρότερη του φετινού κύκλου.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα