Νάνσυ Παραδεισανού: Στην καραντίνα πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας

Νάνσυ Παραδεισανού: Στην καραντίνα πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας
Η Νάνσυ Παραδεισανού καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Νάνσυ Παραδεισανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την "καψούρα που έχει φάει", για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τις δραματικές ώρες στην καραντίνα.

Καλεσμένη στο The2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, δηλώνοντας ότι την συμβουλεύεται αρκετά συχνά για προσωπικά της θέματα, ενώ εξομολογήθηκε μάλιστα ότι οι συζητήσεις τους της προκαλούν συγκίνηση.

“Συγκινούμαι πάρα πολύ όταν μιλάω με την Ελένη. Πάντα οι συζητήσεις που της κάνω είναι προσωπικές και πάντα συγκινούμαι. Και τώρα της λέω τα προσωπικά μου και με συμβουλεύει”.

Η Νάνσυ μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της ζωή, κάνοντας λόγο για μια περίοδο που τη βρίσκει πολύ καλά, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη.

“Είναι η πρώτη φορά που έχω φάει μια τέτοια καψούρα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με έναν άνθρωπο. Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό. Όλες μου οι φίλες μου λένε ‘ακόμα για αυτόν λέμε; Έχω κάνει ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου. Για να μου κεντρίσει κάποιος το ενδιαφέρον και να αφοσιωθώ είναι άθλος”. 

Ενώ για την ανάγκη απόκτησης οικογένειας τόνισε: “Θέλω να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά, αλλά δεν με έχει αγχώσει καθόλου γιατί ξέρω ότι θα είμαι μια πάρα πολύ καλή μαμά και επειδή ξέρω ότι όταν αποφασίσω να παντρευτώ θα είμαι μια πάρα πολύ καλή σύντροφος πρέπει να αγχωθεί κάποιος για να με κατακτήσει”. 

Τέλος, γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης που βίωσε, ενώ ένιωσε την ανάγκη να συμβουλευθεί ξανά ψυχολόγο και στην περίοδο της καραντίνας.

“Στην ψυχοθεραπεία με οδήγησε μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση στα 21. Ήμουν στα πατώματα. Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Τρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας. Εκεί έπαθα κρίση πανικού. Το χειρότερο με εμένα ήταν ότι δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Επειδή με έχουν συνηθίσει να είμαι πάντα χαρούμενη, να είμαι πάντα στήριγμα για τους άλλους κανείς δεν με πίστευε. Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου κόστισε”, δήλωσε συγκινημένη.  

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα