Netflix: Πέμπτη και τελευταία σεζόν για το La Casa de Papel

Netflix: Πέμπτη και τελευταία σεζόν για το La Casa de Papel
La casa de papel Netflix

Η "Τέλεια ληστεία" ανακοίνωσε την πέμπτη και τελευταία σεζόν. "Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν", δήλωσε ο παραγωγός της σειράς.

Η “τέλεια ληστεία”, η σειρά-φαινόμενο που κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές από όλο τον κόσμο φτάνει στο τέλος της με την ανακοίνωση της πέμπτης σεζόν. 

Το δημοφιλές αστυνομικό δράμα, “La Casa de Papel, από τον δημιουργό Άλεξ Πίνα, ανανέωσε την παρουσία του για μια ακόμα σεζόν, την τελευταία της σειράς.

Ο τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 3 Αυγούστου. 

Τα νέα μετέφερε στους αφοσιωμένους θαυμαστές το ίδιο το Netflix. Με μια ραγισμένη μάσκα του Σαλβατόρ Νταλί ανακοίνωσε: “Η ληστεία φτάνει στο τέλος της”. 

Ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς Άλεξ Πίνα δήλωσε: “Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του ‘’La Casa de Papel’’. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα