Νίκος Μουτσινάς: “Έχω αρχίσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσω ένα παιδί”

Νίκος Μουτσινάς: “Έχω αρχίσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσω ένα παιδί”
Ο Νίκος Μουτσινάς

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, δηλώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει τις απαραίτητες διαδικασίες

Καλεσμένος στο The2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός, Νίκος Μουτσινάς.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για το αν θα παρουσίαζε ξανά πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, δηλώνοντας πως αυτή τη στιγμή είναι αρνητικός, αφήνοντας όμως ανοιχτό ένα παραθυράκι, μιας και δεν επιθυμεί να είναι απόλυτος στη ζωή του. “Δεν θα ξαναγυρνούσα στο πρωινό. Τα ‘ξανά’ και τα ‘ποτέ’ είναι λίγο βαρετά, αλλά δεν νομίζω ότι με θέλει το πρωί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι η παράσταση “Βερβερίτσα” δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, ενώ σχολίασε και πώς έζησε το κλείσιμο των θεάτρων. “Το ανακαινισμένο ‘Λαμπέτη’ έγινε θρίλερ, στοιχειωμένο ‘Λαμπέτη’. Τώρα μαζέψαμε τα πράγματα. Ήταν πολύ απότομο δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον κόσμο που δουλέψαμε”.

Σχετικά με την πανδημία ο Νίκος Μουτσινάς υποστήριξε ότι η τηλεόραση έπαιξε αρνητικό ρόλο στην παρουσίαση των γεγονότων, τονίζοντας: “Η τρομολαγνεία ήταν στο έπακρο, η τηλεόραση τάραξε πάρα πολύ, γιατί αγαπάμε αυτό το τρομερό, το ‘θα πεθάνουμε όλοι””.

Τέλος, ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, δηλώνοντας ευθέως ότι έχει κάνει κινήσεις για τη διαδικασία της υιοθεσίας ενός παιδιού, αναφέροντας: “Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί. Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς, υγείας για να πας να το καταθέσεις. Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Κανονικά, θα έπρεπε όλοι οι γονείς να περνάνε από αυτές τις διαδικασίες”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα