Οι ΜΕΛΙSSES ψάχνουν την αγάπη στα σκουπίδια

Οι ΜΕΛΙSSES ψάχνουν την αγάπη στα σκουπίδια

Με ένα συγκινητικό video και το Χρήστο Μάστορα να μεταμορφώνεται σε άστεγο, οι ΜΕΛΙSSES παρουσίασαν το νέο τους κλιπ για το κομμάτι "Που ‘Ναι Η Αγάπη".

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να παρουσιάσουν το νέο τους κομμάτι με τίτλο “Που ‘Ναι Η Αγάπη”, επέλεξαν οι MEΛΙSSES. Το επιτυχημένο συγκρότημα γύρισε ένα ιδιαίτερο music video, το οποίο ανέβηκε στο Youtube ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου από την Panik Records, με σκοπό να μας συγκινήσει, αλλά και να μας προβληματίσει.

Στο video clip του κομματιού μεταφέρεται στις οθόνες μας μια συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία για το άδοξο τέλος μιας αγάπης και ταυτόχρονα για την αγάπη προς τον πλησίον, που σπανίζει στις μέρες μας αν και οφείλει να είναι αυτονόητη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον ίδιο τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε άστεγο, ψάχνοντας την αγάπη ακόμη και στα σκουπίδια.

Σε concept και καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Μάστορα και σκηνοθεσία του Άλεξ Λαζαρίδη, το music video του “Που ‘Ναι Η Αγάπη”, που ήδη βρίσκεται στο top10 των YouTube trends, μεταδόθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega» που έκαναν οι MΕΛΙSSES, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, καθηλώνοντας για ακόμα μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Το “Που ‘Ναι Η Αγάπη”, σε στίχους και μουσική MEΛΙSSES, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο εντυπωσιακό live του συγκροτήματος στο Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που πραγματοποιήθηκε στο ενεργειακό στέγαστρο του Κέντρου Πολιτισμού, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Έχει ήδη ξεχωρίσει μάλιστα και στα ραδιόφωνα, φιγουράροντας σε υψηλές θέσεις του ελληνικού και του μικτού official IFPI airplay chart by MediaInspector, καθώς και στα digital charts από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα