Όλα τα νέα από τον κινηματογράφο
Το ΜΕΝ 24 σας μεταφέρει στα... ενδότερα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης με όλα τα νέα, τους ψιθύρους και τις φήμες, τα box office καθώς και τ...
- 24 Μαρτίου 2010 00:54
Το ΜΕΝ 24 σας μεταφέρει στα… ενδότερα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης με όλα τα νέα, τους ψιθύρους και τις φήμες, τα box office καθώς και τα πιο πρόσφατα trailers από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της έβδομης τέχνης.
Στα γρήγορα

– Για μια ακόμη φορά θα συνεργαστούν οι Λαρς Φον Τρίερ και Σαρλότ Γκένσμπουργκ, αφού μετά το αμφιλεγόμενο Antichrist, η Γκένσμπουργκ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία, Melancholia. Πριν λίγο καιρό, είχαν ακουστεί φήμες ότι το συγκεκριμένο ρόλο θα είχε η Πενέλοπε Κρουζ, αλλά τελικά δεν είπε το “ναι”, αφού προτίμησε να παίξει στο Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.
– Το φιλμ του 1987, Overboard του Γκάρι Μάρσαλ πρόκειται να ξαναγυριστεί, με παραγωγό τον Γουίλ Σμιθ. Πιθανή πρωταγωνίστρια (στο ρόλο που είχε η Γκόλντι Χον στη “χρυσή εποχή” της) λέγεται πως είναι η Τζένιφερ Λόπεζ.
– Μετά από μια συνεργασία με τον Ταραντίνο και ένα Όσκαρ Β’ αντρικού ρόλου, ο Κριστόφ Βαλτς αποφάσισε να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Δεν θα είναι όμως η πρώτη φορά που το επιχειρεί, αφού έχει σκηνοθετήσει κάποιες τηλεοπτικές σειρές στο παρελθόν. Η ταινία του θα είναι το Up and Away, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο από το οποίο θα εμπνευστεί ο Βαλτς, που θα γράψει και το σενάριο.
– Επιβεβαιώθηκε. Δυστυχώς η ευτυχώς, η Warner Bros αποφάσισε να γυρίσει και πέμπτη ταινία Final Destination με τη δικαιολογία ότι “δεν μπορούσαν να αντισταθούν”.

– Eπιτέλους μάθαμε ποιος κέρδισε το ρόλο του Captain America στην ταινία The First Anenger: Captain America. Πρόκειται για τον Κρις Έβανς (Push,Fantastic Four). Άλλα ονόματα που είχαν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για το ρόλο ήταν οι Τσέις Κρόφορντ (Gossip Girl), Ράιαν Φίλιπι (Cruel Intentions) και Τσάνινγκ Τάτουμ (G.I. Joe The Rise of Cobra).
– Αποκαλύφθηκαν μερικοί από τους ηθοποιούς που θα δανείσουν τις φωνές στους στην ταινία The Smurfs. Τα ονόματα περιλαμβάνουν τον Νιλ Πάτρικ Χάρις (How I Met Your Mother), τον Τζόναθαν Ουίντερς, Άλαν Κάμινγκ, την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι (!) και τον Χανκ Αζάρια (Simpsons, Friends) στο ρόλο του Δρακουμέλ!
– Σύμφωνα με φήμες, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει στο μυαλό του να κάνει την παραγωγή σε μια τηλεοπτική ταινία που θα σχετίζεται με τη ζωή της Τζάκι Κένεντι. Το φιλμ που πιθανότατα θα λέγεται Jackie, θα ασχολείται με τη ζωή της Τζάκι Κένεντι το διάστημα μετά τη δολοφονία του συζύγου της και Προέδρου τον Η.Π.Α.

– Oι φήμες για τα πιθανά Bond girls της επόμενης ταινίας της σειράς δίνουν και παίρνουν. Αυτόν τον καιρό, τα δύο ονόματα που ακούγονται είναι εκείνα της Φρέιντα Πίντο (Slumdog Millionaire) και Ολίβια Ουάιλντ (House M.D.)
– Όπως επιβεβαιώθηκε, τα γυρίσματα του The Hobbit, που θα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, θα αρχίσουν τον Ιούνιο. Θυμίζουμε ότι σκηνοθέτης είναι ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Pan’s Labyrinth) και παραγωγός ο Πίτερ Τζάκσον (Lors of the Rings).
– Η εταιρία παραγωγής των ταινιών Twilight, Summit, έχει προσεγγίσει μεγάλα ονόματα για να βρει τον κατάλληλο σκηνοθέτη για το τελευταίο μέρος της τετραλογίας, Breaking Dawn. Σύμφωνα με πηγές, δύο από τους σκηνοθέτες στους οποίους έκανε πρόταση είναι η Σοφία Κόπολα (Lost in Translation) και ο Γκας Βαν Σαντ (Elephant, Milk)! Δεν ξέρουμε ακόμα αν κάποιος από αυτός δέχτηκε, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, η ταινία θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Did you know? Το τελευταίο μέρος του Twilight, πιθανότατα θα χωριστεί σε δύο ταινίες, πετυχημένη συνταγή που ακολουθεί και το τελευταίο μέρος του Χάρι Πότερ.
Trailermania
Το
The Greatest με την Κάρι Μάλιγκαν, Σούζαν Σάραντον και Πιρς Μπρόσναν.
To trailer του πολυαναμενόμενου blockbuster
Predators.
Βοx Office στην Ελλάδα
Τριήμερο 18-21/3 (σε εισιτήρια)
1. 180 ΜΟΙΡΕΣ- 28094
2. Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ- 25116
3. ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ- 22331
4. ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ- 15600
5. ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ- 10008
6. ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΟΣΤΑ- 8710
7. ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ-7316
8. THE HURT LOCKER- 6435
9. Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ- 5165
10. ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ- 3781
Box Office στις Η.Π.Α.
Τριήμερο 19-21/3 (σε εκατομμύρια δολάρια)
1. Alice in Wonderland- 34.509
2. Diary of a Wimpy Kid- 21.800
3. The Bounty Hunter- 21.000
4. Repo Men- 6.151
5. She’s Out of My League- 6.015
6. Green Zone- 5.963
7. Shutter Island- 4.755
8. Avatar- 4.000
9. Our Family Wedding- 3.800
10. Remember Me- 3.278
Θέλετε να μάθετε τα πιο πρόσφατα νέα σχετικά με τον αγαπημένο σας ηθοποιό, δημιουργό ή ταινία; Στείλτε τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας εδώ !