Fortnite: Ήρθε το οριστικό τέλος; Πανικός με το “μαύρο” που έπεσε στο δημοφιλές online game

Fortnite: Ήρθε το οριστικό τέλος; Πανικός με το “μαύρο” που έπεσε στο δημοφιλές online game

Στο εντυπωσιακό φινάλε της δέκατης σεζόν του παιχνιδιού εμφανίζεται ένας τεράστιος αστεροειδής, ο οποίος κατέστρεψε το νησί-εικονικό πεδίο μάχης όπου αγωνίζονται οι παίκτες, γεγονός που προκάλεσε πανικό.

Το Fortnite, το δημοφιλέστερο online videogame του κόσμου ολοκλήρωσε χθες, Κυριακή, τη δέκατη σεζόν του ρίχνοντας “μαύρο” και εγείροντας την ανησυχία εκατ. παικτών στον κόσμο για το εάν θα υπάρξει συνέχεια ή απλά το παιχνίδι “τελείωσε”…

Ειδικότερα, στο εντυπωσιακό φινάλε, εμφανίζεται ένας τεράστιος αστεροειδής, ο οποίος κατέστρεψε το νησί-εικονικό πεδίο μάχης όπου αγωνίζονται οι παίκτες. Αυτό προκάλεσε πανικό, καθώς οι εκατομμύρια χρήστες του Fortnite δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να παίξουν… Όσοι ήταν συνδεδεμένοι είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και η οθόνη έδειχνε έκτοτε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο.

Αυτή η μαύρη τρύπα παραμένει ορατή εν αναμονή της έναρξης της 11ης σεζόν και ανά διαστήματα πάλλεται αποκαλύπτωντας κάποιους θεωρητικά τυχαίους αριθμούς. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την επερχόμενη 11η σεζόν και τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα δούμε πολύ νέο υλικό για να πάρει μια τόσο δραστική απόφαση.

Για όσους παίκτες ανησυχούν ότι μπορεί να χάσουν όσα αντικείμενα μάζεψαν στο προηγούμενο διάστημα, μπορεί να μην έχουμε κάτι επίσημο από την Epic Games, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στη συλλογή τους.

Όσο περιμένουμε, πάντως, την 11η σεζόν, μπορούμε να παίξουμε το mini-game που ενσωμάτωσε η Epic Games εμπνευσμένη από το retro arcade Galaga της Bandai Namco. Για να αποκτήσετε πρόσβαση θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε τους παρακάτω συνδυασμούς ανάλογα με την κονσόλα στην οποία βρίσκεστε. Οι μικρότεροι σε ηλικία ίσως γελάσετε, αλλά οι 35+ θα θυμηθείτε μαγικές στιγμές των 80s και 90s.

WINDOWS PC

Αν παίζετε με mouse και πληκτρολόγιο τότε πατήστε κατά σειρά: ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → Enter

PLAYSTATION 4

Από το τηλεχειριστήριο DualShock 4 πατήστε ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → O X και έπειτα το κουμπί Options

XBOX ONE

Από το τηλεχειριστήριο πατήστε ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A και έπειτα το κουμπί Menu 

NINTENDO SWITCH

Είτε χρησιμοποιείτε τα Joy-Cons είτε το τηλεχειριστήριο Pro, η αλληλουχία είναι ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → A B και έπειτα το κουμπί +

Πανικός στα social media

Οι οπαδοί του παιχνδιού είχαν προβλέψει ένα δραματικό φινάλε για τη δέκατη σεζόν, αλλά το «μαύρο» που έπεσε την Κυριακή ήταν τόσο ξαφνικό που πέντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα