Όταν ο Μίστερ Σπoκ έδινε συμβουλές σε κορίτσι θύμα ρατσισμού

Όταν ο Μίστερ Σπoκ έδινε συμβουλές σε κορίτσι θύμα ρατσισμού

Ένα κορίτσι από το Λος Άντζελες ζητά συμβουλές από το Μίστερ Σποκ για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις από τους συμμαθητές της λόγω του χρώματος της επιδερμίδας της (Pics)

Το 1968 ένα κορίτσι ζητά τη συμβουλή του Μίστερ Σποκ για να αντιμετωπίσει τον σχολικό εκφοβισμό που είχε υποστεί επειδή ήταν μιγάς

Ένα κορίτσι απευθύνεται στον Σποκ ως μισό άνθρωπο και μισό εξωγήινο για βοήθεια, καθώς ένιωθε τόσο ταυτισμένη μαζί του λόγω της καταγωγής του. Το κορίτσι που ήταν μιγάς, καθώς ο πατέρας της ήταν λευκός και η μητέρα της έγχρωμη, περιγράφει στο γράμμα της τη σχέση της με τους συμμαθητές της.

ADVERTISING
Όταν ο Μίστερ Σπoκ έδινε συμβουλές σε κορίτσι θύμα ρατσισμού

Έτσι, ο ηθοποιός συγκινημένος από το γράμμα της της απάντησε μέσω ενός αμερικάνικου περιοδικού. Στην απάντησή του, ως Μίστερ Σποκ, μεταξύ άλλων αναφέρει πως και ο ίδιος λόγω της διπλής καταγωγής του αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του με τα άλλα παιδιά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν τον πτόησε ποτέ αλλά τον έκανε να προσπαθεί περισσότερο.

Παράλληλα, αναφέρει πως χρειάζεται θάρρος για να αντιμετωπίσει κάποιος μια τέτοια δύσκολη κατάσταση λέγοντας: "Απαιτεί πολύ θάρρος να γυρίσεις την πλάτη σου στη φήμη και να προχωρήσεις μόνος σου και το σημαντικό είναι να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου".

Όταν ο Μίστερ Σπoκ έδινε συμβουλές σε κορίτσι θύμα ρατσισμού

Την ίδια στιγμή, αναφέρει πως είναι σημαντικό κάποιος να γνωρίζει την αξία του και να μην αφήνει τους άλλους να τη μειώνουν. "Ο Σποκ έμαθε να μην αφήνει την προκατάληψη να τον μειώνει, αυτό το πέτυχε έχοντας καταλάβει τον εαυτό του, γνωρίζοντας την αξία του. Έτσι, ανακάλυψε πως ήταν ισάξιος με όποιον προσπαθούσε να τον μειώσει", αναφέρει ο Μίστερ Σποκ.

(Πηγή: Upworthy)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο θρυλικός 'Mr Spock' του Star Trek

SHARE:

24Media Network