‘Πέντε Κλειδιά’: Το best seller της Λ. Μαντά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

default image

Γεμίζει το πρόγραμμά του με καθημερινές σειρές το κανάλι του Αμαρουσίου. Η νέα πρόταση για την Prime Time βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέα

Μετά το “Μπρούσκο”, αλλά και την κωμική σειρά “Οι Συμμαθητές”, η τηλεόραση του ΑΝΤ1 ετοιμάζει τρίτη καθημερινή σειρά στο πρόγραμμά του. « Τα πέντε κλειδιά», ένα ερωτικό θρίλερ βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά, κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα στις 22:15 και αποτελεί φυσικά μια συμπαραγωγή Ελλάδας και Κύπρου. Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας αναλαμβάνουν τη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου, υπό το το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ.

Το στόρι της σειράς

Η Κυβέλη Δελμούζου (Χρύσα Παπά) είναι μια γυναίκα όμορφη, τρυφερή και καλλιεργημένη η οποία προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια. Είναι παιδί πρώην βουλευτή κυβερνώντος κόμματος, του Ηλία Παπαδάτου (Σταύρος Λούρας) και της Κίκας Παπαδάτου (Νίκη Παλληκαράκι) και σύζυγος ενός πανίσχυρου και μυστήριου άντρα, του Ορέστη Δελμούζου (Αντώνης Φραγκάκης).

Όλα θα ξεκινήσουν τη στιγμή που η Κυβέλη με τρόμο θα διαπιστώσει ότι το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Ρήγα (Κωνσταντίνος Φάμης) έχει απαχθεί και τότε τα πάντα στην «όμορφη» και «τακτοποιημένη» ζωή της έχουν γκρεμιστεί και ο εφιάλτης μόλις έχει αρχίσει.

 

Λένα Μαντά – Πέντε Κλειδιά. Το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίζεται η σειρά

Ο Σέργιος (Αχιλλέας Γραμματικόπουλος) θα αποτελέσει τον άνθρωπο κλειδί, και όχι μόνο, στο θρίλερ που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια όσων ξέρουν αλλά και αυτών που προσπαθούν να καταλάβουν.

«Τα πέντε κλειδιά» ξεκινούν στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και μετά την πρεμιέρα τους θα προβάλλονται καθημερινά στις 16.00.

Παίζουν: Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παπά, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Σταύρος Λούρας, Νίκη Παλληκαράκι, Τόνυ Δημητρίου, Μαρία Παπαφωτίου, Κωνσταντίνος Φάμης, Νίκος Αναδιώτης, Όλγα Ασσιώτου, Μαρίνα Βρόντη, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Πένυ Φοινίρη, Χρυστάλλα Καλλένου, Κωνσταντίνα Τζιωρτζιή, Ηρόδοτος Μηλτιάδους, Μαρίνα Δημητρίου, Χριστίνα Μαρούχου, Έλενα Πιερίδου, Λένος Γιάννου.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα