Scorpios Music Bar: Επέστρεψε η γυναίκα που έκανε viral το μαγαζί – Το βίντεο επανασύνδεσης

Διαβάζεται σε 2'
Ιδιοκτήτρια και εργαζόμενη του Scorpios Music Bar
TikTok

Η γυναίκα που έκανε viral το μπαρ στην Καλλιθέα με την ατάκα “Σκορπιός είναι για σένα, Παμ!”, μετά την απόλυση της, επέστρεψε ξανά στο πόστο της. Το βίντεο συμφιλίωσης στο TikTok.

Τις διαφορές τους φαίνεται πως έλυσαν η ιδιοκτήτρια του viral “Scorpios Music Bar” και η Μαρίνα Μπομπέτσι, που είχε απολυθεί από το μπαρ, γιατί όπως υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ιδιοκτήτρια «έβγαλε ζήλια».

Μέσα από τον λογαριασμό τους στο TikTok, όπου έχουν γίνει viral και έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό, ανάρτησαν ένα βίντεο με το οποίο γνωστοποίησαν στον κόσμο ότι η Μαρίνα Μπομπέτσι μετά την απόλυση της επιστρέφει στο πόστο της στο Scorpios Music Bar. 

«Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο» λέει η ιδιοκτήτρια καθώς παρουσιάζει την επιστροφή της Μαρίνας και την καλωσορίζει στη συνέχεια χορεύοντας και αναφωνώντας τα χαρακτηριστικά «παμ» και «μπαμ».

@scorpiosmusicbarbackup Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls ♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_Official

Στο βίντεο συμφιλίωσης βρίσκονται και τηλεοπτικά συνεργεία, με την ιδιοκτήτρια να τους δίνει συνεντεύξεις για την επανασύνδεση με την γυναίκα που έκανε viral το μπαρ στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται πάντως πως η Μαρίνα Μπομπέτσι σε συνέντευξη της γνωστοποίησε πως «(με την ιδιοκτήτρια) είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα. Μετά την επιτυχία του βίντεο με εμένα και όσα είπα, δεν συνεργάζομαι πια με το «Scorpios». Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…».

Πάντως, πολλοί χρήστες σχολίασαν πως μάλλον πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ. Τέλος καλό, όλα καλά…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα